Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Toys Gring Fingervibrator var 1

Fun Toys Gring Fingervibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Uansett om du ønsker å pirre din partner med et frekt forspill eller gjerne vil ha enda mer ut av dine andre Fun Toys produkter, så er Gring fingervibrator noe for deg.

Den er laget i et fleksibelt og mykt materiale, som føles behagelig mot huden. Bruk den til en pirrende sololek eller del nytelsen med din partner, og forfør han/henne med et pirrende forspill.

Vibratoren kan både brukes som en fingervibrator og som en fjernkontroll til andre Fun Toys-produkter. Den har seks forskjellige vibrasjoner, som styres med de tre knappene på toppen av produktet.

Fun Toys Grin er laget i medisinsk silikon av høy kvalitet. Den har en kompakt størrelse, med en lengde på 4 cm og en høyde på 3,5 cm. Vibratoren er også vanntett, og kan lades opp med en magnetisk USB-kabel som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kompetent minivibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er liten, så ikke forvent store vibrasjoner. Brukt på de riktige stedene er den likevel god til forspill, og den lille størrelsen gjør at du kan overraske partneren din. Et klart pluss for at den lades opp, så du slipper å tenke på batterier. Lett å vaske under vannkranen. Den første ladingen tok imidlertid lengre tid enn oppgitt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful