Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Furry Fantasy Black Panther Tail Analplugg var 1

Furry Fantasy Black Panther Tail Analplugg

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du en farlig panter? Med Furry Fantasy Black Panther Tail Analplugg kan du forføre partneren din med en myk, svart hale laget i svart kunstpels. Analpluggen er perfekt til frekke og forførende dominansleker, hvor en av dere lar seg underkaste. Black Panther er laget i stål som gir en deilig tyngde og fylde, og har en hele 35 cm lang, svart og myk hale du kan kjæle og pirre partneren din med.

Den elegante stålpluggen måler 9 cm og er 4 cm i diameter. Det følger med en diskré, svart oppbevaringspose.

MerkeFurry Fantasy
Produkt vekt (g)92
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)35
Innførbar lengde (cm)7
Diameter (cm)4
Bredde (cm)4
PrimærmaterialeStål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
SKU20953
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott pynt til baken!
MissTrixxie - 28. aug. 2019
Med en stor plugg, god vekt og den laaange myke halen, stimulerer denne analpluggen like mye som den pynter opp baken. For de litt ekstra kinky er denne helt klart et must! Hvem vil vel ikke ha en frekk liten pus på soverommet? ;)
Du får virkelig hale for alle pengene!
Villdyr - 10. dec. 2019
Dette er en superkomfortabel hale som har akkurat passe lengde til å trekkes inn. Pluggen har en god stųrrelse, så det kreves en god del kraft for å trekke halen til katten din helt ut, slik at du kan fortsette å erte skjeden med noen gode sus i halen. I tillegg er den også veldig bra for lengre tids bruk på grunn av metallpluggen, og ęrlig talt, hvem vil vel ikke gå rundt med en fin hale mens du tar oppvasken? Noe som selvfųlgelig er viktig å påpeke er at halen sitter fast på pluggen og ikke kan fjernes, dette kan gjųre rengjųringen mindre vanskelig da man blir tvunget til å holde rundt bunnen av pluggen så pelsen ikke blir våt. Hvis pelsen skulle gå og bli våt så er den beste lųsningen en hårfųner. Det er også viktig å vedlikeholde halen, akkurat som alle slags pels en bųrste kan gjųre underverker. Så for å holde den fremtidige halen fin og myk, bųrst den av og til. Dette sikrer også at du kan få mest mulig ut av det.
0
Fornųyd!
Sofia - 8. may. 2019
Veldig behagelig hale, men den varte ikke lenge hjemme: /
0
Ny favoritt!
Leon - 27. jan. 2020
Det er fantastisk!! Materialet på selve halen er ikke det beste, og den legger gjerne igjen noen hår her og der, men halen fųles myk og glatt. Pluggen er helt perfekt. Formen gjųr at den ikke glir innover når den fųrst er satt inn og materialet har vekt og er sååå lett å vaske. Fųles mye renere og friskere med metall enn med silikon (silikon er helt fantastisk og trygt å bruke, bare min mening).
0
Anustappi på halen
Anonymous - 13. mar. 2024
Pinnen er ganske stor, ikke så bra for nybegynnere. Ellers god kvalitet, men litt hår kommer av halen når du børster den. Ikke for dyrt. Jeg er fornøyd med produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det går bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Stiften er ganske stor og tung, så det tar litt tid å venne seg til den hvis du ikke allerede er profesjonell ;) Tailing-materialet er billig og ganske grovt, ellers fungerer det!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Koselig
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin å ha i sengen når du sover og kose deg med. Litt stor plugg, synes jeg. Ikke veldig behagelig å sitte på i en stol, gjorde faktisk litt vondt. Selve halen var veldig koselig materiale.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful