Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Gaia Eco Klassisk Vibrator var 1

Gaia Eco Klassisk Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 189,00kr 141,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Gaia Eco Klassisk Vibrator gir du ikke kun deg selv en deilig onaniopplevelse - du gjør også både miljøet og kroppen din en tjeneste.

Gaia Eco er den første dildoen i verden som er laget av bionedbrytelige og resirkulerbare materialer uten å gå på kompromiss med effektivitet og kraft.

Den slanke dildoen kan både brukes til utvendig og innvendig stimulering. Med multispeedfunksjonen kan du selv bestemme hvor intens  stimulering du ønsker. Vibratoren er dessuten vanntett, og gir deg dermed enda flere lekemuligheter. 

Gaia Eco er fremstilt av Biofeel, som er en unik stivelsesbasert bio-plasttype. Den bruker 2 AA-batterier, som selges separat.

MerkeGaia
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)14.5
Diameter (cm)2.5
Strømkilde2 x AA (Ikke inkludert)
VibrasjonshastigherMultispeed
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU21095
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasmegaranti
Em - 15. mar. 2022
Jeg synes det var litt vanskelig å skru den av og på, men den fungerer som den skal. Vibreringen er god og kraftfull, og den får iallefall meg til å komme.
Bra
A - 19. jan. 2022
Kommer ikke mye lyd fra den. Gode vibrasjoner og bra materiale
Mehhh
kittyyyyy - 29. jul. 2021
Den bråker skikkelig på høyere nivåer og er veldig hard som noen kan ikke like. Den var min første lek og den funka sånn som den skulle, det ene negative er at den bråker som nevnt
Super. Hun får mange orgasmer. ANBEFALES.
Lovers - 13. jul. 2021
Veldig godt produkt.
Super.
Lovers - 24. may. 2021
Min samboer liker denne. Fin størrelse. Lydsvak. Herlig å høre hun har det godt når jeg bruker den på henne. Da er det godt å ta henne til slutt Anbefales,
Flott produkt!
Ms NO - 17. oct. 2020
Onani med god samvittighet! Her er et produkt som lever opp til alle forventninger og som i tillegg er miljøriktig! Trinnløs innstilling av vibrasjoner, diskré design og behagelig materiale og størrelse - what more could a girl want?
Elsk!
<3 - 8. oct. 2020
Materialet er superbehagelig og sleek, vibrasjonene er perfekt sterke og dype til både innveldig og utvendig bruk. Størrelsen gjør den også veldig multifunksjonell. En favoritt på alle måter!
Miljøbevisst og diskré
Hansemann - 3. mar. 2020
En diskré og deilig vibrator. Passer til menn like godt som for kvinner. Den Lager lite lyd og er vanntett.. Deilig å kose seg med både alene og sammen me en partner. Anbefales
Etterlater noe å ønske
Anonymous - 13. mar. 2024
Økologi er salgsargumentet til dette produktet, men å bruke selve produktet var skuffende. Vibrasjonen er veldig dempet, og selve materialet er av hard plast som ikke er spesielt behagelig å ta på, selv om det ikke er dårlig. Alt i alt et middelmådig produkt, ikke forferdelig, men ikke det beste.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En god første vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var min første vibrator, og jeg har vært veldig fornøyd med kjøpet mitt. Etter noen måneder har den av en eller annen grunn begynt å lage mer støy. Noen ganger er det mer forstyrrende, men mesteparten av tiden er det relativt stille. Personlig bruker jeg ikke engang den sterkeste vibratoren på fulle batterier, så det er rikelig med strøm. Veldig enkel å bruke og rengjøre. Jeg synes det er en god første vibrator, spesielt fordi den er billig og enkel å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful