Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Glassvibrations Devils Tongue Glassdildo var 1

Glassvibrations Devils Tongue Glassdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Devils Tongue Glass Dildo er en stor mørkerød glasstunge, med et ekstra frekt design. Denne røde tungen er absolutt en bestselger! Hvis du ønsker en ekstra pirrende opplevelse, kan du varme eller kjøle glass dildoen i vannbad, ca 10 minutter før bruk. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker den intimt.

Glass dildoen er laget i høykvalitets og bruddsikkert glass, men vi anbefaler ikke at den legges i fryseren. Bruk et drøyt silikonbasert glidemiddel sammen med sexleketøy av glass, for en enda bedre og pirrende opplevelse. 

Dildoen ligger i en eske, som også har en ekstra oppbevaringspose.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En av de beste
Anonymous - 10. dec. 2015
Helt FANTASTISK fikk en slik av kjæresten. Kan brukes både foran og bak. Humpene er veldig stimulerende på innsiden og åpningen. Det er en S-bøyning slik at du ikke trenger å bekymre deg for at den setter seg fast. Anbefales på det sterkeste til alle kvinner og menn. Perfekt for stimulering av g- og p-punkt. Alle tunger er håndlagde, så det er små variasjoner på hver tunge.
Maskinoversettelse fra sinful.se
O.M.G. O_o
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er bare den kuleste dildoen jeg noensinne har brukt. Perfekt for g-punktet blant annet, og de forskjellige temperaturalternativene er bare fantastiske. Den tar MYE mer plass enn du forventer, for selv om den ikke er veldig tykk, er den BRED. Anbefales på det sterkeste!!!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Vakker og sexy
Anonymous - 8. jul. 2014
Denne glassdildoen er veldig vakker og elegant i utseendet, bildet viser ikke hvor vakker og sexy den er i virkeligheten. Materialet er fantastisk, og det fungerer enda bedre hvis du bruker et smøremiddel med det. Hvis du er veldig følsom "inni", er den rillede overflaten helt riktig for god stimulering, men jeg vil advare deg om at den er ganske spiss og buet på samme tid, noe som kan være litt smertefullt hvis du ikke er forsiktig (igjen, hvis du er veldig følsom eller ømhudet om du vil). Men problemet kan avhjelpes litt ved å løfte den delen du holder høyere når du bruker den. Jeg synes absolutt du bør vurdere dette produktet hvis du vil ha en dildo som ikke bare er glatt, men som heller ikke har for mye "mønster".
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den beste dildoen jeg noensinne har prøvd
Anonymous - 13. mar. 2024
Den treffer g-punktet fantastisk godt og er mye lettere å holde enn de fleste dildoer takket være den heldige enden, den glatte overflaten gir også veldig lite friksjon, så du blir ikke øm av å bruke den. Den er elegant, kinky og så vakker at jeg vil stille den ut på en hylle. Alt i alt mye bedre enn jeg kunne ha håpet på.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful