TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
GI Jane Fantasy Love Sexdukke var 1

GI Jane Fantasy Love Sexdukke

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 22 045,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

GI Jane er ikke den letteste å temme, men hun er definitivt klar til å ta ordre fra sin nye Kommandérsersjant - nemlig deg! Med et sterkt skjelett kan du få henne til å stå i alle de sexy posisjonene du kan tenke deg. Du kan dermed få det akkuratt som du vil når det er på tide å heise flagget.

GI Jane er din lojale soldat, klar til å bruke sine sexy former til å utføre alle de befalingene du kan finne på. Kle henne opp i den forførende singleten og shorts, og ta på henne parykken og kapsen. Perfeksjonner looket med å ta på henne militærskoene og så er det bare å sette i gang. 

La henne pusse kanonen din med sin behagelig kropp. Om du foretrekker det vaginalt, analt eller oralt er opp til deg for GI Jane gir deg alle mulighetene. Tilføy en sjenerøs mengde med vannbasert glidemiddel for den særlige "jeg har gledet meg til å se deg igjen" følelsen.

Pass på å rengjøre henne grundig med varmt vann og såpe, eller sexleketøysrens, samt å la henne lufttørke til hun er helt tørr. Når hun er tørr kan du tilføye litt pleiede pulver sånn at hun og hullene hennes holdes myke og klar til neste gang! 

MerkeNextGen DollsProdukt vekt (g)46000InkludertGlidemiddel, Sexleketøysrens, Fornyelsespulver, Analdusj, Undertøy sett, Hansker, Masturbasjonshylse, Selvklebende negler, VarmeelementFull lengde (cm)166Indre dybde (cm)18Indre diameter (cm)1Elastisk indre diameterJaStrømkildeUSB-laderPrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeFransk, Italiensk, Nederlandsk, Spansk, Engelsk, Tysk , RussiskSKU23930
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful