Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Gift Card var 1

Gift Card

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kjenner du en du synes fortjener noen herlige (og kanskje litt frekke...) opplevelser? Overrask ham/henne med et gavekort fra Sinful.no.

Et Sinful-gavekort kan brukes til alle produkter i nettbutikken. Og du kan fint bruke gavekortet over flere ganger.

Når du kjøper et gavekort har du mulighet for å få det sendt på epost til deg selv, så du etterfølgende kan printe det og gi det i gave.

Du kan også velge å få det sendt direkte til mottakeren, som da får det i innboksen. Du har mulighet for å skrive en personlig melding i feltet over.

Velg mellom følgende gavekortbeløp: 100, 250, 500, 1000 eller 1500.

Måten å bruke gavekortet på i nettbutikken er å inntaste gavekortskoden i handlekurven og trykk "Bruk gavekort", før ordren skal betales.

OBS: Gavekortet er gyldig i 3 år fra kjøpsdato.

Hvis du ikke ønsker et digitalt gavekort, men i stedet ønsker et fysisk gavekort, kan du kjøpe dette hos Gogift. Vær oppmerksom på at det her blir lagt et fraktgebyr på prisen, og at innpakning koster ekstra.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkelt og greit
Mojo - 29. feb. 2020
Fikk et fint gavekort av en god venn :D. Den er ment å brukes ved kjųp av leker, og det er superfint at du kan kopiere/lime inn koden fra mailen. Var 'redd' for at jeg hadde skrevet det hehe. Det er også veldig enkelt å fylle ut info for et gavekort. Det var imidlertid litt vanskelig for min venn fra England å fylle den ut slik den er på dansk, og siden hans navn og adresse måtte skrives på kunne han selvsagt ikke velge andre byer enn her i DK :D. Men det funket :D.
0
Enkelt og raskt
Agent327 - 22. jan. 2019
Jeg har en god venn. Så det var lett å gi henne en frekk overraskelse. Og enda bedre å se den i bruk.
0
Gavekort på en ny gnist
Malene - 19. dec. 2017
Jeg trodde aldri et gavekort kunne vęre den beste gaven noensinne! Samboeren min og jeg har vęrt sammen lenge, og kanskje har vi kommet i et spor angående sexlivet vårt. Lenge har vi snakket om å eksperimentere litt igjen, men uten å gjųre noe med det. Her om dagen kjųpte han et gavekort til meg her inne, og på kvelden, etter at barna var gjemt i sengen, tente han lys og skjenket et glass rųdvin mens vi så på alle de spennende varene dine sammen. Det viste seg å vęre en kul måte å komme i gang med å snakke om fantasier og nye ting vi kunne tenke oss å prųve, og tingene vi kjųpte er allerede tatt i bruk.
0
Rimelig produkt
Marie-Louise be et s - 16. nov. 2017
Jeg er lei av å ikke få kjųpt et fint gavekort, og at jeg blir tvunget til å kjųpe et 'skriv ut ditt eget' gavekort. Jeg eier ikke en profesjonell fargeskriver som kan skrive ut et gavekort i god kvalitet, og når jeg tenker på alle de andre superkule produktene dine, er det synd å måtte gi en så slurvete gave til en venn. Jeg VET at gavekortet betyr det samme, og at hun kan kjųpe akkurat de samme varene, men det er også en grunn til at Bog & Ide har farget gavepapir og ikke pakker inn gaver i gamle aviser.
0
Gavekort
Zwitter - 7. oct. 2020
Det var enkelt å kjųpe og mottakeren var veldig fornųyd
0
Gave fra
Anonymous - 13. mar. 2024
Som en gave til din kone slik at hun må velge noen produkter. Jeg kan ikke si ennå hvordan det fungerte, for det er ikke klart ennå hva hun vil kjøpe med det. Jeg er sikker på at det er noe hyggelig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Gavekort
Anonymous - 13. mar. 2024
Hallo! Gavekortet ditt var et godt gavevalg. Mottakeren kunne velge de produktene de ønsket seg. Nettstedet ditt er et hyggelig sted å handle. :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En superenkel måte å gi en frekk gave på
Anonymous - 1. dec. 2022
Hyggelig å kunne gi et gavekort til noe slemt
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful