Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Glassvibrations Africa Glassplugg var 1

Glassvibrations Africa Glassplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Glassvibrations Africa er en flott og stilig anal plugg. Pluggen er 8,5 cm lang, så vi anbefaler den til deg som har erfaring med anal stimulering. Den er laget i bruddsikkert glass og kan derfor også brukes til hard lek.

Den har den tradisjonelle runde analplugg formen og en fot, som sikrer at den holder seg på plass. Den er enkel å innføre, spesielt hvis du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel. 

Utover at et sexleketøy laget i glass, varer i mange år, kan du bruke den til frekke temperaturleker. Du kan varme eller kjøle pluggen i vannbad, ca. 10 minutter før leken starter. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker den intimt. 

Pluggen rengjøres enkelt med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring, eller i oppvaskmaskinen.  Den leveres i en eske, som også inneholder en oppbevaringspose. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Billig og deilig glassplugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne pluggen gir mye for pengene. Den koster en brøkdel av hva andre glassplugger koster, og jeg synes kvaliteten er utmerket. Den er litt større enn jeg forventet (4 cm er 4 cm, men det er alltid litt vanskelig å forestille seg), men når den først er på plass, er den både behagelig og pirrende, ettersom "stilken" er smal nok.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful