Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Glassvibrations Africa Pigmy Glass-analplugg var 1

Glassvibrations Africa Pigmy Glass-analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Glassvibrations Africa Pigmy er en flott og stilig anal plugg. Pluggen er 8,5 cm lang og 2-3 cm i diameter. Vi anbefaler den til deg som skal prøve anal stimulering for første gang, eller til deg som ønsker en liten anal plugg. Den er laget i bruddsikkert glass og kan derfor også brukes til hard lek.

Den har den tradisjonelle avlange runde analplugg formen og en fot, som sikrer at den holder seg på plass. Den er enkel å innføre, spesielt hvis du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel. 

Utover at et sexleketøy laget i glass, varer i mange år, kan du bruke den til frekke temperaturleker. Du kan varme eller kjøle pluggen i vannbad, ca. 10 minutter før leken starter. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker den intimt. 

Pluggen rengjøres enkelt med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring, eller i oppvaskmaskinen.  Den leveres i en eske, som også inneholder en oppbevaringspose. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk sexy og komfortabel buttplug
Anonymous - 9. jul. 2015
Min kone, som elsker analsex, ønsket seg en buttplug i bursdagsgave. Jeg falt for African Pigmy Glas-pluggen. Da jeg åpnet esken, tenkte jeg WOW! Da kona mi så den, lyste hele ansiktet hennes opp. Bildet yter den ikke rettferdighet i det hele tatt. Både det visuelle inntrykket og formen er veldig fin. Hvis du, som min kone, ikke vil ha en stor buttplug, er denne perfekt. Hun elsker størrelsen, formen og følelsen av glasspluggen. Og når du er ferdig, er den veldig enkel å rengjøre. Fordi den er laget av glass, er den veldig lett å holde ren. Det eneste vi angrer på er at vi skulle ønske vi hadde kjøpt den tidligere. P.S. Leveransen fra Sinful var som alltid diskret for de som lurer. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Liten, deilig og helt fantastisk.
Anonymous - 13. mar. 2024
Et annet glassprodukt som bare er en fantastisk opplevelse, kjæresten min har også hatt glede av denne Glass Anal Plug, og han elsker både størrelsen og formen og opplevde en annerledes orgasme, noe som sannsynligvis er uunngåelig når det er første gang du prøver Analplug.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ingenting å klage på her
Anonymous - 13. mar. 2024
Som nybegynner på området har du mange forskjellige alternativer... Jeg valgte denne fordi den tiltalte meg med et glattere og hardere materiale enn silikon eller lignende, men jeg synes stål er litt i høyeste laget prismessig når det fortsatt bare er noe jeg eksperimenterer med. Jeg liker også dette designet, som er elegant, men samtidig morsommere enn rent svart. Mønsteret på min er litt annerledes enn på bildet (min har ikke like mye hvitt), men det er vel en del av sjarmen med glass. :) Jeg synes størrelsen er bra - den er definitivt merkbar, men uten å være for overveldende for nybegynnere. Formen fungerer også bra, og når den først er i, sitter den (etter min erfaring) ganske komfortabelt der den skal og blir der. Når det gjelder formen, ble jeg imidlertid overrasket over at spissen er flat. Det kan være lurt å ta bilder fra flere vinkler, siden man ikke ser den fra siden. Det er ikke et problem som sådan, men det er alltid fint å vite nøyaktig hva man får. :) Alt i alt et fint kvalitetsprodukt til en god pris, så jeg er helt fornøyd! Til slutt vil jeg nevne at dette sannsynligvis var min tredje bestilling fra Sinful, og jeg har gjennomgående opplevd god service og rask (!) frakt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful