Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Glassvibrations Rosa Ladykiller Glassdildo var 1

Glassvibrations Rosa Ladykiller Glassdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Rosa Ladykiller er en bøyd glassdildo, med 2 glatte ender, som begge kan brukes til vaginal lek. Dildoen har et stimulerende mønster på midten, som kan merkes ved inn/ut bevegelser. Hvis du ønsker en ekstra pirrende opplevelse, kan du varme eller kjøle glass dildoen i vannbad, ca 10 minutter før bruk. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker den intimt. Glass dildoen er laget i høykvalitets og bruddsikkert glass, men vi anbefaler ikke at den legges i fryseren. Bruk et drøyt silikonbasert glidemiddel sammen med sexleketøy av glass, for en enda bedre og pirrende opplevelse.  Dildoen ligger i en eske, som også har en ekstra oppbevaringspose.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En stor kvinneforfører
Anonymous - 13. mar. 2024
I motsetning til de glatte dildoene og vibratorene jeg er mest vant til, måtte jeg venne meg til Ladykillers design med den nubrede overflaten, og glidemiddel anbefales de første gangene hvis du synes størrelsen og teksturen er utfordrende. Men ellers lønner det seg å gi seg selv litt alenetid, der man sakte og rolig gir kroppen tid til å bli kjent med leketøyet. Etter det kan jeg nesten garantere at glidemiddel ikke lenger er en nødvendighet. Personlig synes jeg at Ladykiller generelt egner seg best til langsommere og "intens" lek fremfor "quickies", slik at dens evne til å forføre og stimulere en kvinne virkelig kommer til sin rett. Glassmaterialet er virkelig glatt og smidig (og, noe overraskende, ganske fysisk tungt), og Ladykiller virker som et solid leketøy som vil vare evig. Den er også rask og utrolig enkel å rengjøre. Hvis du ønsker å kutte ned på forbruket av vibrerende leker (det er litt irriterende når du har blitt så vant til en god vibrator at du blir litt skuffet over en potensiell partners ikke-vibrerende, mer dyrebare deler), eller hvis du er ukomfortabel med bruken av mange av de tvilsomme materialene noen produsenter bruker, vil jeg absolutt anbefale Rosa Ladykiller, som med sine knopper vet å tilfredsstille en kvinnes indre på sin egen fantastiske måte.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bare elsker den! Den har blitt min nye beste venn! Vanligvis har jeg vært glad i gode dildoer/vibratorer, MEN nå elsker jeg et varmt bad med min vakre "glasskunst".
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful