Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Happy Rabbit G-Spot Oppladbar Dildovibrator var 1

Happy Rabbit G-Spot Oppladbar Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Happy Rabbit G-Spot Oppladbar Vibrator er en kraftig rabbit vibrator, som kan stimulere klitoris og skjeden samtidig. Den har en buet spiss, som gjør den perfekt til stimulering av g-punktet. 

Dildoen har tre innebygde motorer, som sitter i skaftet, spissen og klitoris stimulatoren. Du kan velge mellom 3 vibrasjons-hastigheter og 2 vibrasjons-mønstre, som styres med to knapper i bunnen av dildoen. Du kan velge å slukke klitoris stimulatoren, hvis du foretrekker det. Alle vibrasjonene er meget lydsvake.

Happy Rabbit kan innføres 13,3 cm og den har en diameter på 4,3 cm, på det tykkeste stedet. Den er derfor velegnet til alle som bruker sexleketøy for første gang. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, slik at innføringen blir mest mulig behagelig.

Dildo vibratoren leveres i en pen gaveeske, som også inneholder en oppbevaringspose i sateng, en lader og en manual.  Første gang du lader din Happy Rabbit, bør den lades i 6 timer. En oppladning gir 2 timers nytelse.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful