Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator var 1

Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator er perfekt til deg som ønsker kraftig stimulering og en vibrator som har en realistisk form.

Med Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator får du en kraftig rabbitvibrator, med 3 motorer og en klitoris stimulator. Den er også lydsvak, selv på den kraftigste innstillingen.

De tre motorene i Happy Rabbit er synkronisert, slik at de mest følsomme stedene dine blir stimulert samtidig. Du kan velge mellom 3 forskjellige vibrasjonshastigheter og 2 vibrasjonsmønstre. Du styrer motorene med de to knappene, i bunnen av vibratoren. Du velger selv om du vil la alle motorene kjøre samtidig, eller om du vil kun ha stimulasjon fra skaftet eller klitoris stimulatoren.

Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator er 24,1 cm lang, hvor 13,3 kan innføres. På det bredeste punktet er den 3,8 cm bred.

Den lekre Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator er laget i høykvalitets silikon. Den er derfor 100 % lateks- og Ftalatfri. For at opplevelsen og innføringen av vibratoren skal være optimal, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator er oppladbar, så du slipper å skifte batterier. Du setter den bare i laderen før bruk, og så er den klar til lek. Husk å lade den opp igjen når du er ferdig, slik at den er klar til neste gang. En oppladning gir 2 timer med nytelse. Første gang du lader opp Happy Rabbit, anbefaler vi at du lader den i 6 timer.

Happy Rabbit Realistisk Oppladbar Vibrator leveres i en pen gaveeske. Det medfølger en satengpose til oppbevaring, en lader og intruksjonsbok i esken.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful