Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Happy Rabbit Small Vibrating Bunny Tail Analplugg var 1

Happy Rabbit Small Vibrating Bunny Tail Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Finn din indre kanin med denne fantastiske vibrerende rumpepluggen fra Happy Rabbit-produktserien, som har en lilla, luftig hale. Eller kanskje du bare vil gi bakdelen din litt ekstra glam ved å dekorere den med en glitrende juvel? Basedekorasjonene kobles magnetisk til bunnen av pluggen, noe som gjør denne mellomstore silikonpluggen utrolig allsidig.

Den avlange pluggen har en konisk spiss og en lengde som kan føres inn på 10 cm. Den er 3,2 cm i diameter på sitt bredeste, så den passer godt for mer erfarne analeventyrere. Formen vil tilfredsstille de følsomme nerveendene i anusen din, og når du slår på de rumlende vibrasjonene fra knappen i bunnen, kan du forberede deg på enda mer fyrverkeri. Du kan velge mellom 3 hastigheter og 9 mønstre.

Det er opp til deg om du vil holde den buskede kaninhalen eller erstatte den med den medfølgende juvelen. Den brede basen holder pluggen likevel trygt på plass uansett hvor mye du beveger på deg. Tilfør en sjenerøs mengde vannbasert anal glidemiddel for ekstra glid på den myke silikonoverflaten før den føres inn.

Å rengjøre den vanntette pluggen med varmt vann og mild såpe eller å bruke en sexleketøysrens er den beste måten å holde den ren. Lad den med USB-kabelen som følger med.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful