Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Hero Lady Finger Vibrator var 1

Hero Lady Finger Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på utkikk etter din første vibrator, eller ønsker du simpelthen en liten og handy vibrator til å ha med på farten, er Hero Lady Finger Vibrator det perfekte valg.

Vibratoren er produsert i ABS-plast av høy kvalitet, som gir den en glatt og deilig overflate, som føles ekstra deilig mot huden, særlig hvis du påfører litt vannbasert glidekrem før bruk.

Det harde materialet sørger for pirrende stimulering som du kan målrette akkurat det hvor det føles best. Du kan også bruke den til å stimulere andre erogene soner på kroppen, f.eks. brystvortene.

Hero Lady Finger bruker 1 stk. AA-batteri, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
OrgasmNoWayMyDonkey
Anonymous - 8. apr. 2017
Produktet er billig. Det er hva kvalitet er, du kan bare trekke den rett ut av sortimentet. Lyden er høyere enn en vaskemaskin eller en blender. Materiale for hardt, leppestift gjør det samme når det gjelder konsistens. Vibrasjonen var forferdelig, langt fra hyggelig. For å få en orgasme med dette må du ønske det psykotisk eller være sølibat i 10 år. Et fullstendig sløsing med penger, ikke bry deg. Dessverre.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Superdeilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Mega deilig vibrator. God form og en perfekt størrelse. Jeg ble veldig overrasket da jeg forventet at den skulle være mye mindre. Gode vibrasjoner som kan kjennes i hele underlivet, og fungerer perfekt både til forspill men også for seg selv. Vil absolutt anbefale den
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful