TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager var 1

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager er en ekstremt kraftfull vibrator til deg som foretrekker intens klitorisstimuli eller kanskje ikke har funnet den helt riktige vibrator til å gi deg orgasme.

Vibratoren er en videreutvikling av den originale Hitachi Magic Wand, som er både berømt og beryktet for sine utrolig kraftige vibrasjoner. Og det er en av de mest kjente og etterspurte massasjestaver i verden. Wand’en har vunndet prisen som “Årets Produkt” på den verdenskjente Xbiz Awards i 2016.

Det nye ved denne utgaven av Hitachi Magic Wand er at den er oppladbar, hvor den originale modellen skal kobles til strøm. Det betyr bestemt ikke at massasjestaven har mistet sin kraft. Etter tre timer med oppladning, er den klar til bruk. Wand’en er faktisk så kraftig at det kun anbefales å benytte den max. 20 minutter av gangen.

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager har både fire alminnelige vibrasjonsmuligheter og fire forskjellige pulseringsnivåer. Hvis du benytter den sammen med litt glidekrem, vil opplevelsen føles mer sensuell og intens.

Det effektive vibrerende hodet er laget i silikon, som føles mykt og behagelig - måde mot klitoris, men også andre steder på kroppen.

Staven er ikke vanntett, og kan derfor helst tørkes av med en tørr, ren klut etter bruk. Vibratorhodet av silikon rengjør du best ved å bruke en sexleketøysrengjøringsspray og videre tørke over den.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Samme kvalitet bare trådløs!
Har den ordinære Hitachi magic wand med ledning. Like herlige vibrasjoner nå bare uten den irriterende ledninga og converter'n (230V-110V). Batteriet holder le... Les mer
Kim André - 28. feb. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful