Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager var 1

Oversikt

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager er en ekstremt kraftfull vibrator til deg som foretrekker intens klitorisstimuli eller kanskje ikke har funnet den helt riktige vibrator til å gi deg orgasme.

Vibratoren er en videreutvikling av den originale Hitachi Magic Wand, som er både berømt og beryktet for sine utrolig kraftige vibrasjoner. Og det er en av de mest kjente og etterspurte massasjestaver i verden. Wand’en har vunndet prisen som “Årets Produkt” på den verdenskjente Xbiz Awards i 2016.

Det nye ved denne utgaven av Hitachi Magic Wand er at den er oppladbar, hvor den originale modellen skal kobles til strøm. Det betyr bestemt ikke at massasjestaven har mistet sin kraft. Etter tre timer med oppladning, er den klar til bruk. Wand’en er faktisk så kraftig at det kun anbefales å benytte den max. 20 minutter av gangen.

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager har både fire alminnelige vibrasjonsmuligheter og fire forskjellige pulseringsnivåer. Hvis du benytter den sammen med litt glidekrem, vil opplevelsen føles mer sensuell og intens.

Det effektive vibrerende hodet er laget i silikon, som føles mykt og behagelig - måde mot klitoris, men også andre steder på kroppen.

Staven er ikke vanntett, og kan derfor helst tørkes av med en tørr, ren klut etter bruk. Vibratorhodet av silikon rengjør du best ved å bruke en sexleketøysrengjøringsspray og videre tørke over den.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Samme kvalitet bare trådløs!
Kim André - 28. feb. 2019
Har den ordinære Hitachi magic wand med ledning. Like herlige vibrasjoner nå bare uten den irriterende ledninga og converter'n (230V-110V). Batteriet holder lenge uten nødvendig lading. Den kutter etter 20min med bruk for å unngå overoppheting men det er bare å starte den igjen så har du 20min til! Anbefales på det sterkeste!
Du vil helt sikkert
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg får ikke orgasme lett, men med denne er det øyeblikkelig! Jeg kan ikke anbefale det nok! Det er verdt hver euro og mer.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fast plass på nattbordet
Anonymous - 13. mar. 2024
Min er nesten 2 år gammel og brukes godt... alltid tilfredsstillende resultater.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Orgasme-garanti
Anonymous - 13. mar. 2024
Som alle andre kan vi bare si ... kjøp den hvis du vil ha en vibrator som stimulerer alt. Det eneste veldig lille minuset er at du ikke kan skru styrken frem og tilbake, men da er det orgasmer på samlebånd, også de våte. Enkel å bruke og supergod kvalitet
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superbra
Anonymous - 6. feb. 2019
Kjøpte den til kjæresten min, og det ga henne umiddelbart glede og orgasmer på rad ... den eneste ulempen er at 7 måneder senere sitter vi igjen med en som ikke lenger fungerer øvelse øvelse øvelse øvelse
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hellige Moses!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den beste vibratoren jeg noensinne har prøvd! Vibrasjonene er veldig kraftige og jeg kommer hver eneste gang! Det er bråkete, men jeg tror det er å forvente med en så kraftig vibrator. Jeg tror det kunne vært litt mer elegant å se på. Det er fint å kunne bruke den flere steder på kroppen enn bare klitoris, og den er lett å rengjøre. Den er dyr - men verdt hver krone! Jeg ELSKER den! :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful