Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
HolyTrainer The Nub V3 kyskhetsbelte var 1

HolyTrainer The Nub V3 kyskhetsbelte

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gi din underdanige partner en ekstra stram opplevelse med kyskhetsbeltet HolyTrainer The Nub V3.

The Nub er en liten model fra det populære merket Holy Trainer. Den lille størrelsen sørger for en ekstra trang passform som gjør kyskhetsbeltet ideelt å leke med både utenfor og i hjemmet uten å vekke oppsikt. 

Den gjennomsiktige plastholderen plasseres enkelt rundt penisen og forhindrer uvelkomne ereksjoner. Kyskhetsbeltet lukkes med den unike Magic Lock-funksjonen så dere ikke behøver å sikre beltet med en hengelås. Det følger med to nøkler til beltet.

HolyTrainer er laget av naturlig resin/harpiks som har spesielle varme-reagerende egenskaper. Når kyskhetsbeltet er i bruk varmes det gradvist opp av kroppen. Som følge av oppvarmingen blir materialet mer mykt og fleksibelt for en enda mer behagelig opplevelse.

Resin er dessuten allergivennlig og giftfritt, og har en lang holdbarhet samt virker bakteriehemmende. Med alle disse kvalitetene kan The Nub gi dere mange år med glede og nytelsesfull pining.

Beltets bakre ring fås i fire størrelser: 36 mm, 40 mm, 45 mm og 50 mm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En genial oppfinnelse!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er fortsatt overrasket over dette produktet fordi det er en utrolig oppfinnelse. Og jeg har allerede ganske mye erfaring med penispinner. Ideen bak dette penisburet er at selve penisskaftet settes inn under mannens kjønnshår, og bare tuppen av selve penis forblir festet til buret. Dette forhindrer fullstendig muligheten for å få ereksjon og enhver form for opphisselsesrelatert nytelse. Dessuten kan den ondsinnede dominatrixen også erte den underdanige med sterke vibrasjoner ved å gni hodet på kjønnshårsknollen mot penisskaftet. Ett VELDIG viktig poeng er imidlertid viktig. Låsemekanismen, selve låsen på produktet, er et produkt av svømmeingeniører. Låsen var så perfekt låst første gang den ble brukt at den ikke kan åpnes igjen. Nok en gang en påminnelse til alle leketøyskjøpere om å teste alle produkter godt og grundig før de tas i bruk. Heldigvis er det ikke nødvendig med den idiotiske låsen hvis man har den minste smule innovatørfeil, for det er enkelt å låse den med litt oppfinnsomhet. Jeg vil imidlertid påpeke for alle at hvis man betaler 226 euro for et produkt, er utgangspunktet at det ikke finnes slike enkle barnesikringer. I praksis ville det ikke ha vært noe annet alternativ for selve bruksdelen av produktet enn å ødelegge produktet ved å sage hvis låsen hadde blitt brukt som tiltenkt. Vel, produsenten er i ferd med å motta en ganske ydmykende e-post. Den faktiske bruken av produktet var også mulig i en lengre periode, dvs. egnet for lengre innleveringsøkter. Jeg har brukt produktet i omtrent 2 dager, og i løpet av den tiden har jeg gått om min normale daglige rutine, dvs. å gå på jobb, handle og så videre. Så produktet sitter godt på plass og gjør jobben sin og tiltrekker seg ikke oppmerksomhet under buksene til den underdanige. Jeg er ingen ekspert på mannlig anatomi og fysiologi, så jeg kan ikke uttale meg om mulige langtidseffekter på penis hvis produktet brukes over lengre tid. Så langt har disse øktene, som ikke varer mer enn noen få dager, ikke resultert i noen bivirkninger, i hvert fall ikke for meg. Ikke at dominobrikkene har vært kjent for å være bittert ertende. Min egen beskjedne testmanndom er ca. 8 cm i hvile, 12-13 cm i ereksjon og en diameter på ca. 4,5 cm i ereksjon.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful