Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
HolyTrainer V2 Kyskhetsbelte Small Klar var 1

HolyTrainer V2 Kyskhetsbelte Small Klar

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppnå full kontroll over ham med HolyTrainer V2 Kyskheysbeltet.

Det klare, diskré plastburet settes på rundt penis, slik at han forhindres i å få ereksjon. Lukkes med den spesielt utviklede Magic Lock, og dere slipper derfor å bruke hengelås.

Fremstilt i 100% naturlig resin/harpiks, som har spesielle varmereagerende egenskaper. Når HolyTraineren bæres og gradvis varmes opp av kroppen, endrer materialets karakter seg og blir mere mykt og fleksibelt. Derfor ytterst godt egnet til langvarig bruk.

Resin er dessuten giftfri, meget allergivennlig, virker bakteriehemmende og har lang holdbarhet. Det er dermed snakk om et kyskhetsbelte i absolutt toppklasse, som du kan glede og pine ham med i mange år.

Bemerk at dette er størrelse small. Finnes også i en standardstørrelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales! Verd pengene selv om det koster mer.
James - 26. nov. 2017
Har drevet med kyskhet i mange år og har brukt: CB2000, CB3000, CB6000, CB6000S, Bon4 S - og nå HolyTrainer V2 small. Av disse er HolyTrainer utvilsomt best, i hvert fall for meg. Selv om det koster mer, er det verd pengene! Behagelig selv ved langvarig bruk 24/7. Anbefales!
flott
Anonymous - 1. jul. 2017
jeg har prøvd ganske mange forskjellige kyskhetsbeltefester, og var veldig skeptisk, til min glede fant jeg ut at designen og passformen er god, i det minste for meg, selvfølgelig dyr, men en hyggelig overraskelse for meg, så jeg kan anbefale ;) nå mangler jeg bare en nøkkelholder ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kyskhetsbeltenes Rolls-Royce
Anonymous - 13. mar. 2024
Utrolig behagelig for langvarig bruk, ikke synlig under klærne, ingen problemer med raslende hengelåser. Den ovale formen på ringen gjør den virkelig lysår bedre enn CB-serien. Ulempen med dette buret er at det bare leveres med én ring, men det finnes gode måleveiledninger på nettet. Den lille modellen er litt mindre enn en CB6000S, mens den normale modellen er litt mindre enn en CB3000. Hvis du vil spille i mer enn noen få timer, anbefaler jeg denne på det sterkeste! Den passerer til og med metalldetektorer og kroppsscanningsmaskiner på flyplassen...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Deilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Har prøvd et annet bur, men det kunne ikke sammenlignes med dette i det hele tatt. God passform, god lås. Kan ikke sees i det hele tatt, og det er flott når du må bruke det 24/7/365. Har ingen problemer med rengjøring. Kan enkelt gjøres med såpe og en god hånddusj.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hellig trener v2
Anonymous - 1. oct. 2017
Bra bur som ikke klemmer, vi har prøvd mange forskjellige, og bortsett fra kurven er dette buret det eneste komfortable buret som ikke klemmer noe sted. Etter en dag glemmer du helt at den er på, den er veldig behagelig, den er god å sove i, og den viser ikke en stor bule i buksen, så du kan bruke den til hverdags. Alt i alt et fantastisk produkt. Det eneste negative etter 5 dager i et konstant bur er rengjøringen, det er helt umulig i buret, så du må ta det av en gang om dagen for rengjøring. Vær imidlertid oppmerksom på at buret ikke er veldig stort, å måle penis før kjøp er et must!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful