Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
HolyTrainer V3 Kyskhetsbelte Standard Klar var 1

HolyTrainer V3 Kyskhetsbelte Standard Klar

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppnå full kontroll over din mannlige submissive med det nye, diskré HolyTrainer V3 Kyskhetsbelte i standard størrelse. 

Nå er den populære HolyTrainer laget i en enda mer kompakt V3-utgave, så deres lek kan både nytes ute og hjemme - helt uten å vekke oppsikt. 

Det klare plastburet settes enkelt rundt din penis, så han forhindres i å få ereksjon. Det lukkes med den spesielt utviklede Magic Lock, så dere slipper hengelåser. 

HolyTrainer er fremstilt i 100% naturlig resin/harpiks, som har særlig varmereagerende egenskaper. Når HolyTraineren brukes og varmes gradvist opp av kroppen, endrer materialet karakter og blir mer mykt og fleksibelt. Det er derfor ytterst velegnet til langvarig bruk. 

Resin er dessuten giftfritt og svært allergivennlig, virker bakteriehemmende og har lang holdbarhet. Det er dermed snakk om et kyskhetsbelte i absolutt toppklasse som du kan glede og pine ham med i mange år fremover. 

Her er buret i størrelse standard. Velg en ring i enten 36 mm, 40 mm, 45 mm (classic) eller 50 mm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig god kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd en del forskjellige kyskhetsprogrammer. HolyTrainer er i den dyrere enden, men du får også kvalitet for pengene. Designet er genialt. I motsetning til nesten alle andre er den enkel å montere - og det er nesten umulig å klemme de følsomme hudfoldene på noe tidspunkt. Ingen hengsler eller pinner i små hull som man kan klemme seg på. Først setter du på den bakre ringen, noe som krever litt arbeid, men det går fint. Når penis har lagt seg til ro etter arbeidet, skyver du selve buret over penis og inn i et spor i bakringen - ferdig - bortsett fra å sette inn låsen, selvfølgelig ;-) Det kan være lurt å smøre innsiden av buret med glidemiddel på forhånd hvis du vil ha forhuden inn i buret. Fordi buret er festet inne i ringen, kommer ingen hudfolder i klem under monteringen. MEN: her bør du være oppmerksom på at buret "stjeler" ca. 3 mm av ringens diameter, så et godt råd: Kjøp bakringen minst én størrelse (3-4 mm) større enn du vanligvis ville gjort. Også fordi burets kant ligger tett inntil bakringen, slik at sprekken til pungen blir litt smal. Selve buret har en forlenget overkant som strekker seg bakover og gjør det svært vanskelig å trekke ut: Man kan trekke penis ut av buret uten å fjerne kyskheten. Kyskhetsburet er avrundet og behagelig å ha på seg, og etter kort tid glemmer man at det er der. Buret er imidlertid nesten helt lukket, så det er liten eller ingen ventilasjon, så hvis du har litt fylde, kan du risikere gnagsår etter noen dager. Men som alltid når du leker med kyskhet: Ha en tube Helosan klar til å håndtere små problemer med gnagere og lignende. Dyrt, men bra: en virkelig god kyskhet som fjerner enhver mulighet for å stimulere penis, slik at nøkkelholderen har kontroll.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Intet mindre enn fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd mange forskjellige bur. Denne slår dem alle. Den sitter som en drøm, ingenting klemmer, og du kan bruke den i dagevis. Passformen er perfekt, og den kan brukes uten at noen legger merke til den når du har på deg hverdagsklær. Kjøpte den med en 45 mm ring, men måtte bruke en 50 mm ring ellers strammet den for mye, selv om jeg ikke er veldig velutstyrt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful