Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icebreaker Roterende Rabbit-vibrator var 1

Icebreaker Roterende Rabbit-vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Icebreaker er en flott blå roterende rabbit vibrator, som kan gi deg maksimal stimulering. Rabbiter ble for alvor kjent gjennom Tv-serien Sex og Singelliv. Som de fleste rabbit vibratorer har Icebreaker roterende perler i skaftet, som stimulerer deg samtidig som dildoen roterer. Dildoen har en realistisk form, med penishode og årer på overflaten. Rabbiten har også effektive kaninører, som vibrerer intenst rundt og på din klitoris. Du kan velge om dildoen og klitorisvibratoren skal kjøre separat eller samtidig. Vibrasjonene er trinnløse og styres enkelt nedest på skaftet. Dildoen er laget av mykt gelé materiale, som blir ekstra deilig i bruk hvis du samtidig bruker et godt glidemiddel. Icebreaker bruker 4 stk. AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Synd at den er utgått!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er SUPER trist at den har blitt avviklet, for den er rett og slett fantastisk! God lengde og diameter, og bevegelsene er spot on! Lett å kontrollere, og jeg elsker at kulene tar mer plass enn de gjør i andre vibratorer med samme design.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Herregud!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er fantastisk! Intet mindre! Hodet kan rotere begge veier, men er også bøyelig slik at det kan tilpasses for å treffe g-punktet ditt perfekt! Perlene spiller på åpningen og gir orgasmen din mer dybde, mens vibratoren stimulerer klitoris og lar deg få orgasme raskt. Den er enkel å kontrollere og bruke, men den er ikke vanntett, og etter mange timers bruk (rekord 3 timer) blir den varm. Det er irriterende at du trenger 4 batterier, noe som fort kan bli dyrt. Jeg anbefaler denne for både førstegangs og erfarne dildobrukere! Jeg kommer til å kjøpe en ny når denne er utslitt, ingen tvil om det!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Bedre enn forventet
Anonymous - 12. feb. 2014
Først føltes det ikke som noe spesielt, men da jeg endret vinkelen, forandret det alt! Jeg kom nesten umiddelbart og klarte ikke å la være å stønne, så godt var det!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Så den kan gjøre flere ting!
Anonymous - 3. may. 2017
Jeg har ganske mange avanserte oppladbare vibratorer, men jeg kommer stadig tilbake til denne. Skaftets bevegelser stimulerer g-punktet, og klitorisstimulatoren og perlene er en fantastisk kombinasjon! Den trinnløse kontrollen er en no-brainer og optimal når du virkelig er "in the zone"! Størrelsen er perfekt for meg. Jeg føler meg fin og mett, men samtidig er det plass til god stimulering inni. Den eneste ulempen er lyden, men det løses med et headset med litt frekk lyd.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful