TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
ID Glide Vannbasert Glidemiddel 121 ml var 1

ID Glide Vannbasert Glidemiddel 121 ml

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

ID Glide er et lekkert vannbasert glidemiddel som er ekstra drøy. ID Glide er vannbasert og kan derfor brukes sammen med alle typer sexleketøy, uansett hvilket materiale de er laget i. Glidemiddelet er også godkjent til bruk sammen med latekskondomer. ID Glide er drøy i bruk og hvis du ønsker at glideevnen skal vare enda lengre, kan du tilføre et par dråper vann. Med ID Glide får du et glidemiddel som er grudig testet, slik at du trygt kan bruke det. Den er uten smak, eller duft, og den lager ikke flekker på tekstiler. Innhold: 120 ml vannbasert glidemiddel.

MerkeID LubeProdukt vekt (g)135Volum (ml)120IngredienserAqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cellulose Gum, EDTA, Carbomer, PEG-90M, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Methylparaben, Sodium Benzoate, Potassium SorbateSmakIkke tilsatt smakGlidemiddelbaseVannbasertFargeKlarEgenskaperParfymefri, VeganskSpråk på emballasjeEngelsk, FranskSKU13741
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra for sensitive kjųnnsorganer!
Jeg kjųpte dette glidemiddelet i USA og likte det veldig godt! Jeg har hatt problemer med mange smųremidler som brenner fųr, og jeg har stort sett brukt konserv... Les mer
Sara - 22. jun. 2016

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful