Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
iEase Bekkenbunnstrener var 1

Oversikt

iEase bekkenbunnstrener er ideell for deg som ønsker å trene bekkenbunnen sikkert og med de beste resultatene. iEase er en intelligent bekkenbunnstrener, som kan gi deg øvelser som passer ditt nivå, og teste styrken din i bekkenbunnen. iEase guider deg til hvordan du utfører øvelsene enda mer effektivt.

iEase kan brukes stående, liggende og sittende, alt etter hva du foretrekker. Du kan selv velge om du vil høre instruksjonene eller å lese dem opp fra displayet.

Bekkenbunnstrening anbefales til kvinner i alle aldre, av både sexeksperter, jordmødre og gynekologer. En sund og sterk bekkenbunn, kan bety større sexlyst, mere intens følsomhet i underlivet og dermed bedre sex.

Slik bruker du iEase:

Påfør glidemiddel på den oppblåsbare probe og innfør den i skjeden, til du når hakket. Hold fjernbetjeningen i hånden og plasser den i nærheten, slik at du kan se displayet, samtidig som du bruker proben. Start iEase ved å holde ON/OFF-knappen nede i 3 sekunder. Aktiver eller deaktiver stemmestyringen. Bruk programvelgeren til å velge mellom test eller trening. Etter bruk burde du rengjøre iEase med en Sexleketøys Rengjøring.

Produsenten anbefaler at du trener 2 ganger dagligt, hver morgen og kveld. Det anbefales også at du utfører testen en gang i uken, for å følge fremskrittene.

OBS: iEase bruker 3 stk. AAA batterier, som selges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

iEase Bekkenbunnstrener

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful