KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
iEase Bekkenbunnstrener var 1

iEase Bekkenbunnstrener

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

iEase bekkenbunnstrener er ideell for deg som ønsker å trene bekkenbunnen sikkert og med de beste resultatene. iEase er en intelligent bekkenbunnstrener, som kan gi deg øvelser som passer ditt nivå, og teste styrken din i bekkenbunnen. iEase guider deg til hvordan du utfører øvelsene enda mer effektivt.

iEase kan brukes stående, liggende og sittende, alt etter hva du foretrekker. Du kan selv velge om du vil høre instruksjonene eller å lese dem opp fra displayet.

Bekkenbunnstrening anbefales til kvinner i alle aldre, av både sexeksperter, jordmødre og gynekologer. En sund og sterk bekkenbunn, kan bety større sexlyst, mere intens følsomhet i underlivet og dermed bedre sex.

Slik bruker du iEase:

Påfør glidemiddel på den oppblåsbare probe og innfør den i skjeden, til du når hakket. Hold fjernbetjeningen i hånden og plasser den i nærheten, slik at du kan se displayet, samtidig som du bruker proben. Start iEase ved å holde ON/OFF-knappen nede i 3 sekunder. Aktiver eller deaktiver stemmestyringen. Bruk programvelgeren til å velge mellom test eller trening. Etter bruk burde du rengjøre iEase med en Sexleketøys Rengjøring.

Produsenten anbefaler at du trener 2 ganger dagligt, hver morgen og kveld. Det anbefales også at du utfører testen en gang i uken, for å følge fremskrittene.

OBS: iEase bruker 3 stk. AAA batterier, som selges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful