Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Impound Spiral Kyskhetsbelte var 1

Impound Spiral Kyskhetsbelte

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 629,00kr 534,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenner du på tanken om dominante og restriktive leker? Da vil Impound Spiral Kyskhetsbelte nok falle i god smak.

Spiraldesignet gir et pirrende innsyn til penis under bruk og man får samtidig følelsen av å være ordentlig innestengt. Buret er 7,5 cm dypt og har en diameter på 4 cm, så du ikke kan få reisning.

Kyskhetsbeltet er laget av metall som gir det en pirrende tyngde og et klinisk uttrykk. Buret kan dessuten avkjøles innen bruk for en ekstra sanselig opplevelse.

Det følger med 3 basisringer i forskjellige størrelser, så du kan velge den som passer deg best. Buret låses med den tilhørende hengelåsen og du kan deretter overgi nøkkelen til din dominante partner.

Du får i tillegg en praktisk og diskret oppbevaringspose med på kjøpet.

MerkeImpound
Produkt vekt (g)366
InkludertRinger, Hengelås med nøkler, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)7.5
Indre dybde (cm)8
Indre diameter (cm)4 | 4.5 | 5
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU22643
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ukomfortabelt kyskhetsbelte.
Man24 - 12. apr. 2021
Dette kyskhetsbeltet er både vondt å påføre og vondt å ha på seg. Spesielt tuppen er dårlig satt sveiset og gnager hvis du får resining. Jeg finner det umulig å ha den på over lengre tid. Bruk heller pengene dine på et annet bur.
Helt nydelig!
Kevin - 14. jan. 2021
Lett mye etter et passende bur, siden jeg er litt over gjennomsnittet når det kommer til størrelse og denne passet perfekt. Anbefaler denne på det varmeste om du ikke kommer inn i de andre burene. Den er romslig samtidig som den bøyer seg og dermed ikke er altfor sjenerende. Dessuten er den nesten ikke merkbar så man kan lett gjøre dagligdagse gjøremål uten at den hemmer bevegelser/gjør vondt.
Flott kvalitet - fint bur - enorme klypesmerter selv om penisen min skal passe
Ttt - 1. jan. 2021
Som nevnt i tittelen. Med mindre du er syltynn og har en mye mindre penis enn innvendige mål, så er ikke denne for deg. Gjør vondt og bruke den, Og er vondt å montere den.
frekk og pirrende
Konen - 15. apr. 2021
Mannen hjemme må kontrolleres fra tid til annen, og jeg kjųpte dette penisburet som vårt fųrste. Jeg valgte den fordi den er nikkelfri og mulighet for forskjellige ringstųrrelser. Den er veldig kinky når den fųrst er på plass (krever bare litt ųvelse), og både mannen og jeg er veldig fornųyde. Kvaliteten på buret er ganske bra, solid og hot. Hengelåsen fungerer godt for å holde den på plass. Godt leketųy til en god pris.
0
Greit
AnonSissy - 18. sep. 2020
Impound Spiral kan enkelt brukes til å leke med din bedre halvdel eller Master / Mistress men du må skli ned og kjųpe en bedre hengelås da den som fųlger med er for liten og gjųr at de 2 pinnene som går ned i ringen kan hoppe ut og stikk inn i huden din. Den stųrste feilen er imidlertid at du lett kommer deg ut av den fordi den er så tung og glir langt ned på skaftet med mindre du bruker den minste ringen ... lykke til med å få den på.
0
Sjovt udseende - men gnavende
R - 6. oct. 2020
Desvęrre passer dette penisbur ikke sęrlig godt. Det stųrste problem er, at ringene, der ser pęne ud, gnider mod huden. Så den er ret stor, når du ikke har erektion. Og der er også en afstand mellem ringen og låsen, der ikke passer til selve buret. Sjov at bruge, men du kan desvęrre ikke have den på ret lęnge på grund af risikoen for skader.
0
Enorm
Anonymous - 13. mar. 2024
Vakker ting, vakkert laget, men dessverre vanskelig for meg å bruke. Min pecker er altfor liten, den kan nesten passere gjennom stolpene. Synd, det var en fin idé, god pris, men har sendt dette kyskhetsbeltet tilbake uansett. :)
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Ikke rustfritt stål
Anonymous - 13. mar. 2024
Den får rustflekker etter bare to dager uten å komme i kontakt med vann. Invester i et dyrere bur hvis du vil ha det med deg lenge. Bortsett fra det er buret bra. Andre anmeldelser snakker om felling: du kan enkelt forhindre dette ved å legge salve på ringen. Også smerten er veldig normal for ereksjoner, du er i et lite bur mot metall ...
Maskinoversettelse fra sinful.be
Pisk meg, bind meg
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig behagelig å ha på seg, og jeg elsker den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et utmerket bur med en liten feil
Anonymous - 2. oct. 2022
Dette må være et av de mest komfortable og hygieniske kyskhetsburene du kan kjøpe uten å sprenge banken! Jeg har prøvd 3 andre bur før (CB6000/6000S teller dem som 1, Holy Trainer Classic, og min siste var en lignende, men med et lukket skjold rundt skaftet), og denne har definitivt ingen like blant dem! Den får et par fradrag i kategoriene [Materiale og kvalitet] og [Komfort og passform] ettersom holderen du fester låsen til er for langt unna ringen (alternativt er piggene på hver side av låsestangen litt for korte, og hullene de går inn i er litt for store), og etterlater et lite gap som klemmer på en veldig usexy måte når du uforsiktig endrer posisjon. Det er mulig å stramme anordningen med et bånd mellom kuleringen og den første ringen på buret hvis det er umulig å få den til å stå. Hvis du har tilgang til andre midler, kan du lage/finne et passende antall skiver i en passende størrelse (dvs. hulldiameter min>7 mm, maks<12 mm, mellomrommet er ca. 4 mm), som du deretter kan føre over låsestangen, mellom kuleringen og låsen. Buret leveres med 3 forskjellige størrelser av kuleringer: Liten - Umiddelbar kastrering (AJ som faen!). Jeg får ikke engang inn min ene kule! Fungerer nok best for de som tar anabole steroider eller går på en eller annen form for MTF-behandling) Medium - Langvarig kastrering (Føles kinky, bra som en kortere avstraffelse. Merket etter et par dager betydelige blåmerker og hevelse i huden på pungen og kraftig hevelse i både testikler og sædleder) Large - Komfort (Fungerer utmerket som langtidsring) Ringene er behagelig tykke og den avrundede profilen forhindrer gnagsår og ansamling av skitt (LOOKING AT YOU CB MODELS) Selve buret er så åpent at du relativt enkelt kan rengjøre både organer og bur med en tynn klut som du kan flytte frem og tilbake mellom ringene, så behovet for opplåsing er minimalt. Med litt arbeid kan du til og med få forhuden tilbake slik at du kommer til for rengjøring. Og hvis du (som meg) hater å urinere med forhuden nede, men hovner opp hvis du lar den være trukket tilbake lenge, er dette i seg selv grunn til å juble! Samtidig er buret så lukket at meningsfull stimulering nesten er umulig. Ifølge andre anmeldelser gnager buret, noe jeg ikke har opplevd med denne, men som godt kan være sant med andre kuker. Hvis pikken din er 11 cm lang * 11 cm rundt, og 19 cm lang * 15 cm rundt, kan jeg nesten garantere at dette blir en ny favoritt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful