Kyskhetsleketøy

Kyskhetsleketøy er ideelle for deg som tenner på pirrende og kinky dominansleker. La deg underkaste, dominere og pirre på den helt riktige måte, hvor det på en og samme tid føles både ydmykende og helt ekstremt deilig. Med kyskhetsbelter og andre kyskhetsleketøy kan din partner eller dominant ta fullstendig kontroll over ditt kjønn og din nytelse - til stor glede for dere begge.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (5)
Biosourced resin (6)
Lær (4)
Metal (1)
Plastic (9)
Polycarbonate (43)
Polyester (1)
Silikon (14)
Stainless Steel (8)
Stål (2)
TPR (6)
Egenskaper
Batteridrevet (1)
Fjernstyrt (1)
Hollow (6)
Oppladbar (1)
Regulerbar (10)
Vacuum Function (1)
Vanntett (6)
Merke
Anal Fantasy Elite Collection (1)
balldo (1)
Bathmate (1)
Birdlocked (2)
Bon4 (4)
CB-X (28)
Electroshock (1)
F-Machine (1)
Fantasy C-Ringz (2)
HolyTrainer (5)
Impound (4)
Lock-a-Willy (1)
Mancage (8)
ManCage (22)
Master Series (10)
Mystim (2)
Ouch! (1)
Oxballs (2)
Rimba (4)
Size Matters (1)
The Vice (1)
You2Toys (1)
Zado (1)
Vis alle 101 produkter
Du har sett 42 av 101 produkter
Vis flere

Et kyskhetsbelte er det perfekte sexleketøy til dominansleker

Kyskhetsbelte - Hva er det?

Det er svært mange som forbinder kyskhetsbelter med renessansen, hvor beltet ble brukt til å låse inn kvinners kjønnsdeler og forhindre samleie, onani og utroskap. Det var oftest laget i jern og både ubehagelig og tungt å bære. Det er mye som har endret seg siden den gang. I dag er kyskhetsbeltet blitt en del av seksuell lek, et voksenleketøy som oftest bæres av menn. I vår webshop kan man finne kyskhetsbelter både til ham og henne.

Et kyskhetsbelte er et sexleketøy som grovt sett brukes til å låse mannens penis eller kvinnens vagina inne. For en mann, vil man ikke kunne få ereksjon eller utløsning når man bærer beltet, mens en kvinne ikke kan bli penetrert. Kyskhetbelter er ideelle til dominansleker, hvor en annen person - f.eks. din dominant eller dominatrix låser de edlere deler inne. Det gir ham/henne full kontroll over din nytelse og orgasme, hvilket kan være ekstremt pirrende for både slaven og den dominerende sexpartner. Mange liker å krydre leken med tilbehør som understreker hvem som er sjefen, sånn som et BDSM halsbånd

Kyskhetsbelter i mange ulike varianter

Det finnes mange ulike kyskhetsbelter, men man kan som utgangspunkt dele dem inn i tre grupper: belter, penisringsett og penisbur. Når et kyskhetsbelte har form som det man kjenner fra renessansen, er det oftest til kvinner. Det ligner til dels en truse, oftest laget i lær, hvor det enten er et hull eller helt lukket opp mot vagina, alt avhengig av hvilken type lek dere tenner på. Et penisringsett er et kyskhetsbelte til menn. Det er ideellt til nybegynnere innenfor dominans, da det på mange måter er skrittet mellom en alminnelig penisring av metall og et fullstendig penisbur. Et penisringsett gir en stram følelse, men man kan stadig oppnå ereksjon.

Penisburet er det aller mest populære kyskhetsbelte. Som navnet antyder er det til menn. Et penisbur gjør det umulig for mannen å få ereksjon, da penis er låst inne i en fast form. Penisburet er det ultimate kyskhetsbelte, og passer perfekt til pirrende dominansleker og total underkastelse. Det finnes penisbur i forskjellige materialer - de fleste er laget i hard plast, men det er også noen i silikon, hvilket er litt mer behagelig å ha på, og derfor ideelle til nybegynnere. Hvis du har eksperimentert med kyskhetsbelter før og gjerne vil ha ekstra hardcore stimuli, kan du prøve et penisbur i metall. Disse både ser og føles svært pirrende og kinky ut.

Hvilket kyskhetsbelte skal du velge?

Det kan være vanskelig å finne ut av hvilket kyskhetsbelte som passer for deg - særlig hvis du er helt ny og aldri har prøvd denne typen dominansleker før. Du kan alltid kikke på materialet, når du skal kjøpe et kyskhetsbelte. Jo hardere materiale, jo mer hardcore blir stimulien. Uansett om du velger et penisbur i silikon, plast eller metall, får du et fast materiale. Det er derfor viktig at målene passer med din penis. I vår webshop finner du kyskhetbelter i forskjellige størrelser, og helt sikkert også et som vil passe til deg.

Når du kjøper et kyskhetsbelte på Sinful.no kan du være trygg på at sikkerheten er i orden. Vi utvelger kun kvalitetsprodukter til vårt sortiment, så vi er sikre på at våre kunder får de beste opplevelsene. Alle våre kyskhetsbelter er derfor helt sikre i bruk. Er du i tvil om hvordan man bruker et kyskhetsbelte, eller har spørsmål til et bestemt produkt, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til vår kundeservice. Vi sitter klare til å svare på de spørsmålene du måtte ha. Spør heller en gang for mye enn en gang for lite, så er du også sikker på at du er helt trygg når du bruker kyskhetsbelter, og får den beste opplevelsen med produktet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no