Kyskhetsbelter

Overgi deg fullstendig til din dominante, og la han/henne få total kontroll over din nytelse med et kyskhetsbelte. Hos Sinful.no har vi et stort utvalg av kyskhetsbelter i ulike materialer. Felles for dem alle er at de forhindrer deg i å få ereksjon og er derfor perfekt til deg som tenner på dominans og underkastelse. Et kyskhetsbelte kjennes på en og samme tid både smertefullt og pirrende, og det gir deg derfor en god mulighet for kinky og frekk lek.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (2)
Biosourced resin (1)
Lær (5)
Metal (1)
Polycarbonate (37)
Silikon (12)
Stainless Steel (4)
Stål (2)
TPR (4)
Egenskaper
Batteridrevet (1)
Fjernstyrt (1)
Hollow (4)
Regulerbar (8)
Vanntett (6)
Merke
Anal Fantasy Elite Collection (1)
Birdlocked (2)
Bon4 (3)
CB-X (20)
Electroshock (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Impound (3)
Lock-a-Willy (1)
Mancage (7)
ManCage (17)
Master Series (5)
Mystim (2)
Oxballs (1)
Rimba (4)
The Vice (1)
You2Toys (1)
Zado (2)
Vis alle 73 produkter
Du har sett 42 av 73 produkter
Vis flere

Kyskhetsbelte - perfekt til dominansleker

Historien bak kyskhetsbeltet

Kyskhetsbelter har eksistert helt siden renessansen, og var tradisjonelt laget i jern og dermed meget tunge å bære. Funksjonen med beltet var også den gangen, å låse mannens penis eller kvinnens vagina inne, og dermed hindre onani eller samleie. I renessansen ble det også brukt for å beskytte sine døtre, sånn at de kunne beholde deres uskyld.

Det er heldigvis mye som har endret seg siden den gang. I dag brukes beltene kun innenfor fetish sjangeren, men flere og flere bruker den også i parforholdet for å pirre hverandre. Når kjønnsdelene er låst inne, kan bæreren av buret hverken få ereksjon eller utløsning hvis det er en mann, eller bli penetrert hvis det er en kvinne. Kyskhetsbelter er ideelle til dominansleker, hvor en person, f.eks. din dominant eller dominatrix låser dine edlere deler inne. Det gir ham/henne full kontroll over din nytelse og orgasme, hvilket er ekstremt pirrende for slaven såvel som den dominerende sexpartner.

I dag kan beltene både fås i metall, stål, plast og silikon, så det er noe for enhver smak. Det er også viktig at man er oppmerksom på lengden og omkretsen av de forskjellige variantene. På alle produktene du finner her hos oss, finner du detaljer om lengden og omkretsen.

Vi anbefaler at du bruker en smule glidekrem når du tar på deg penisburet. Det følger alltid en lås med selve beltet, men skulle du være interessert i ekstra tilbehør, slik som en ekstra lås, låsepinner eller noe helt tredje, kan du selvfølgelig også finne det her.

Hvorfor bruke et penisbur?

Et penisbur, som er synonymt til kyskhets beltene, er en frekk og pirrende form for sexleketøy som både kan brukes kortvarig, som f.eks. under et forspill, eller i lengre tid, under frekk fetishleker hvor bæreren nektes orgasme. Penisbur virker ved at beltet føres opp rundt penis og låses fast med en ring som sitter bak pungen. Når låsen er lukket sitter kyskhetsbeltet fast og bæreren kan dermed ikke få orgasme, da hverken onani eller samleie er mulig.

Deretter låses beltet med en hengelås enten av plast eller metall, slik at det er den dominante som bestemmer hvor lenge buret skal bæres. Dette er en utrolig frekk lek som kan foregå i alt fra noen få minutter til flere uker. Kun fantasien setter grenser. Som med alle andre dominansleker er det viktig at begge partene er med på det, og at dere avtaler hvor gensen går.

Penisburet er det aller mest populære kyskhetsbelte. Som navnet antyder er det til menn. Et penisbur fra Bon4ML gjør det umulig for mannen å få ereksjon.

Både for menn og kvinner

Tradisjonelt sett har kyskhetsbelter mest vært henvendt til menn, men det har også kommet en lang rekke varianter som også passer til kvinner. Selv om det ikke har samme design som til mannen, fungerer det på samme måten. De kan fås både hvor de dekker hele det intime området, eller med et frekt kjede som går fra front til bakside og ikke overlater mye til fantasien. Oftest ligner det til dels en truse, oftest laget i skinn, hvor det enten er et hull eller er helt lukket av til kvinnens vagina.
Hos Sinful.no forhandler vi en lang rekke kyskhetsbelter. Det finnes også belter med elektriske stimulasjoner og her er Mystim et godt og solidt valg. Med deres serie av Pubic Enemy, har de skapt en rekke elektrokyskhetsbelter som kan styres med ulike intensiter.
Det kan godt være vanskelig å vite hvilken variant du skal velge, og spesielt om du ikke har prøvd dominansleker før. En ting du kan ta en titt på, er materialet: jo hardere materialet er, jo mer hardcore er leken. Du skal også huske å se på størrelsen. Det er viktig at målene passer med din penis. På vår webshop finner du belter i ulike størrelser, og vi har garantert et som passer for deg.  

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no