TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Kyskhetsbelter

Hos Sinful har vi et stort utvalg av kyskhetsbelter i ulike materialer. Felles for dem alle er at de forhindrer deg i å få ereksjon og er derfor perfekt til deg som tenner på dominans og underkastelse. Et kyskhetsbelte kjennes på en og samme tid både smertefullt og pirrende, og det gir deg derfor en god mulighet for kinky og frekk lek.

Kyskhetsbelte - Perfekt for dominanslek

Historien bak kyskhetsbeltet

Et Kyskhetsbelte dekker de intime delene og brukes i utgangspunktet til å låse penis eller vagina for å forhindre onani eller samleie. Når kjønnsorganene er i bur, kan ikke brukeren få ereksjon eller bli berørt og penetrert.

Kyskhetsbelte har eksistert siden renessansen og har tradisjonelt vært laget av jern, som er svært tungt å bære. I renessansen ble beltet vanligvis brukt for å forhindre seksuelle fristelser, men noen brukte det også for å beskytte døtrene sine slik at de kunne beholde jomfrudommen.

Mye har endret seg siden den gang. I dag brukes de ikke lenger for å forhindre seksuelle fristelser, men i stedet som en del av et forspill eller lengre dominansleker for å pirre hverandre i forholdet.

Kyskhetsbelte for dominansleker

Kyskhetsbelte er ideelt for dominanslek i BDSM -universet, der en annen person - for eksempel dominanten eller dominatrixen - låser inn yndlingseiendommen din med en hengelås. Dette gir den andre personen full kontroll over din nytelse og orgasme, noe som er ekstremt opphissende for både slaven og den dominerende sexpartneren.

Før du setter i gang med denne type dominanslek, er det viktig å avklare forventningene og sørge for at alle parter er med på leken. Det er også viktig at dere er ærlige med hverandre og forteller hverandre hvor grensene går.

Kyskhetsbelter finnes i mange forskjellige. De finnes i metall, stål, plast og silikon, så det er definitivt noe for enhver. Vi har også en bred rekkevidde av ekstra tilbehør, som hengelåser med tidsur, låsepinner og mye mer. Du finner alt på denne siden.

Både for menn og kvinner

Det finnes en bred rekkevidde av kyskhetsbelter som passer både for menn og kvinner. Modellene for menn kalles ofte penisbur, ettersom de er formet som et bur som lukkes rundt penis.

For kvinner er produktene utformet som et belte som spennes rundt underlivet, og selv om de ikke har samme utforming som for menn, fungerer de på samme måte for å forhindre både berøring og penetrering.

Kvinnenes kyskhetsbelte finnes både med full dekning av intimområdet og med en dristig lenke som går fra forsiden til rumpen og overlater lite til fantasien. Den ligner ofte på en truse og er vanligvis laget av skinn, med enten hel eller delvis lukking av vagina, avhengig av hvilken type lek du liker.

Hos Sinful, selger vi en bred rekkevidde av populære kyskhetsbelter. CB-X er et ledende merke og har et stort utvalg av produkter av høy kvalitet. Det finnes også varianter med elektrisk stimulering, og Mystim er et godt valg for dette.

Det kan være vanskelig å vite hvilket kyskhetsbelte du skal velge - spesielt hvis du er helt ukjent med denne type dominanslek. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger veiledning. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful