Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
INMI Shegasm Elevate G-punktsvibrator var 1

INMI Shegasm Elevate G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppdag den enorme nytelsen som stimulering av både G-punktet og klitoris kan gi. INMI Shegasm Elevate pirrer G-punktet ditt samtidig som klitoris kjærtegnes av deilige trykkbølger.

Den allsidige vibratoren har 5 forskjellige lufttrykksintensiteter, samt 3 vibrasjonshastigheter og 7 vibrasjonsmønstre. Trykkbølgene og vibrasjonene styres uavhengig av hverandre, så du kan kombinere dem akkurat slik du vil.

Hold den nederste knappen inn i 5 sekunder for å skru på G-punktsvibratoren. Du skifte hastighet og mønster ved å trykke på den samme knappen. For å bruke klitorisstimulatoren holder du den øverste pulsknappen inne i 5 sekunder, og du kan variere lufttrykket ved å trykke på knappen igjen.

Det ergonomiske designet gjør det enkelt å håndtere Elevate, så du lett finner frem til den kombinasjonen som gir deg intense klimaks. Vibratoren er laget av ftalatfritt og silkemykt silikon, hvilket gjør skaftet bøyelig og dermed sørger for høy komfort.

Vibratoren lades opp med den tilhørende USB-kabelen. En fullading tar 1,5 time og gir deg opptil 60 minutters lek. I tillegg er den sprutsikker, så du kan gjøre den ren uten problemer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Oho
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kom ikke mye lenger enn til begynnelsen da den første orgasmen kom. Kona mi ble veldig flau. Passer for travle mennesker.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful