Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
INMI Shegasm Intense 3-i-1 rabbitvibrator var 1

INMI Shegasm Intense 3-i-1 rabbitvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kan det ikke bli intenst nok? Da vil du ikke bli skuffet over de fantastiske vibrasjonene fra denne innovative rabbitvibratoren.

Den ene enden av vibratoren er formet som en klassisk rabbitvibrator. Det bøyde skaftet kjærtegner ditt indre, mens den ytre delen tar godt hånd om din sensitive klitoris.

Vibratoren er utstyrt med ti pirrende vibrasjonsmønstre som forplanter seg i både de indre og ytre kjønnsdelene for en ekstra opphissende opplevelse.

I den andre enden finner du en klitorisstimulator med to utskiftbare silikonhoder. Lek deg gjennom syv intensitetsnivåer som varierer mellom forsiktige og ekstra kraftige trykkbøler, og som danner et stimulerende vakuum rundt klitoris.

Vibratoren er laget av fløyelsmykt silikon og ABS-plast uten ftalater. Med vibratoren følger det en USB-kabel som du enkelt kan lade den opp med.

INMI Shegasm Intense 3-i-1 rabbitvibrator vant i 2019 en AVN Award for Outstanding Innovation.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Du må bli kjent med den
Anonymous - 13. mar. 2024
Førsteinntrykket mitt var ikke så bra, men når du først har tatt deg tid til å leke med de forskjellige innstillingene, er det en god investering. De dype vibrasjonene og den samtidige klitorisstimuleringen gir fantastiske orgasmer og avslappende ettervirkninger. Jeg har begynt å elske den. Men den er litt høylytt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful