Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
INMI Shegasm Tandem Teaser Vibratorsett var 1

INMI Shegasm Tandem Teaser Vibratorsett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

INMI Shegasm Tandem Teaser Vibratorsett stimulerer deg akkurat sånn som du liker det. Kombinasjonen av pulserende trykkbølgene mot klitoris og pirrende vibrasjoner mot ditt indre gir deg de mest intense orgasmene noensinne.

Lufttrykksvibratoren har 7 intensitetsnivåer, mens vibratoregget har 3 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre. Lufttrykksvibratoren og egget kan styres og tilpasses hver for seg, så du kan skreddersy stimuleringen etter lyst og behov.

Med på- og av-knappen kan du både skru på vibratoregget og skifte mellom eggets innstillinger. Lufttrykksvibratoren skrus på ved å holde den øverste knappen inne i 3 sekunder og deretter trykke den nederste knappen. Du bruker begge knapper til å styre intensiteten.

Ønsker du å øke intensiteten på stimuleringen kan du trykke diamanten på lufttrykksvibratoren. Det gir en synkron og kraftig stimulering fra begge vibratorer.

Både luftrykksvibratoren og vibratoregget lades opp med USB-kabelen som følger med. Det tar 1,5 time å lade hver vibrator, og når de er fulladet gir de deg opptil 50 minutters nytelse hver.

Vibratorsettet er laget av ftalatfri silikon og begge deler har riller i overflaten som sørger for ekstra stimulering. Settet er dessuten sprutsikkert og er derfor enkelt å rengjøre etter bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Her får du valuta for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful