Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Intimate Earth Melt Varmende Glidemiddel 120 ml var 1

Intimate Earth Melt Varmende Glidemiddel 120 ml

kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette glidemiddelet fra Intimate Earth Melt gir deg en varm og intens opplevelse.   Glidemiddelet innholder bark- og naturlige planteekstrakter som skaper den varmende effekten når det er i kontakt med huden. Det er økologisk.   Glidemiddelet er vannbasert og kan brukes med sexleketøy og kondomer.

MerkeIntimate Earth
Produkt vekt (g)170
Volum (ml)120
IngredienserAqua, Plant Derived Glycerin, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Alcohol
GlidemiddelbaseVannbasert
Glidemiddel egenskaperVarmende
FargeKlar
EgenskaperInneholder økologiske ingredienser, Parfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Nederlandsk
SKU10126
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Intimate Earth Melt
Buggi - 26. dec. 2018
Godt og varmt
0
Intimate Earth Melt
Buggi - 25. dec. 2018
Myk og varm.
0
Ekstremt mangelfull og/eller villedende produkterklęring.
John - 4. mar. 2015
I fųlge produktbeskrivelsen skal Intimate Organics 'Warming Lubricant' vęre et glidemiddel som gir en intens og varmende opplevelse og som skal lukte svakt av honning – eller nyper eller roseblader – ifųlge noen anmeldelser. Imidlertid er jeg personlig dypt skuffet over både det ene og det andre aspektet: 'The warming effect' er helt fravęrende og duften er helt nųytral og/elle. kjedelig .. Jeg har derimot betydelig bedre erfaringer med Sweden 'Fruity love'. Den er både intenst, varmende og velduftende – lukter jordbęr.
0
Herlig
Mette K. - 14. may. 2013
Sexy glidemiddel som fųles veldig bra å bruke. Det er kult at det finnes organiske glidemidler nå, det fųles ekstra deilig når du bruker det. Glideevnen er god og jeg liker også duften. Det er ikke kunstig som mange andre glidemidler.
0
Voldsomt velduftende
Nybegynner innen leker - 10. may. 2013
Det står at det lukter honning, men jeg tenker det lukter mest av roseblader, kanskje til og med som den sųte "parfymen" du laget av nypeblader i vann som barn. Dessverre gjorde det at annet sexleketųy begynte å lukte også. Er du vant til et parfymefritt univers og perfymefritt vaskepulver / skyllemiddel etc. er det nok for sterkt. Konsistensen er veldig flytende, så den renner lett av sexleketųyet og du får det på sengen. Men den har en veldig god og varig glideeffekt, så du slipper å smųre inn sexleketųyet på nytt. God glideevne og er fin på huden!
0
Virkelig dårlig
Anonymous - 13. mar. 2024
En stor skuffelse ingen varme og kaller det et smøremiddel jeg ikke forstår. Fordi det er total mangel på glide.så vi er ikke fornøyd.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Start
Anonymous - 13. mar. 2024
Kunne varmet mer, men er bra for en nybegynner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful