Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Intimate Earth Økologisk Massasjeolje 120 ml var 1

Intimate Earth Økologisk Massasjeolje 120 ml

Velg Duft:
Kakao
Kokos
Ingefær
kr 269,00kr 201,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Intimate Earth økologiske massasjeolje bortskjemmer deg med økologiske ekstrakter fra bl.a. aloe vera, kakao bønner, goji bær, sitrongress, kokos, appelsin og ingefær. Oljen er deilig og myk mot huden, og den gir god glideevne til massasje, uten å bli klissete eller fettete. Den er drøy i bruk, som gjør at du kan nyte den lenge. Den økologiske massasjeoljen fås i 3 velduftende og lekre utgaver, som hjelper dere til å komme i den helt riktige stemningen, med god og bortskjemmende kroppsmassasje. De 3 duftene er nøye sammensatt og er meget forskjellige: - Kakao bønner og goji bær gir en meget søt og sensuell duft, som er perfekt til dere som elsker søt sjokolade. - Appelsin og ingefær skaper en energisk duft. Appelsinene gir en frisk søthet og ingefær er en lett krydret kontrast. - Sitrongress og kokos skaper en sensuell sødme, som samtidig har en lett friskhet og gir god balanse. 

MerkeIntimate Earth
Produkt vekt (g)130
Volum (ml)120
IngredienserPrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aroma (Flavour), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera)
DuftKakao, Gojibær
FargeKlar
EgenskaperInneholder økologiske ingredienser, Bruk ikke sammen med latekskondomer, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Nederlandsk
SKU10941
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dem mest velduftende og behagelige massasjeoljen.
Jensemann - 15. aug. 2020
Har prøvd forskjellige massasjeoljer, men denne fra Intimate Earth er en hit ! Den er hverken klissete eller sleip, og den føles bare som om den hører til på huden. Trekker inn i huden, og behovet for en dusj etterpå, er ikke tilstede. At den er økologisk og uten parabener er et pluss.
Virkelig fin olje
Nina - 9. jan. 2021
Duftende olje som kan brukes på sensitiv hud og hud som vanligvis reagerer sterkt på allergi. Oljen smųrer ikke sęrlig mye, men tųrker ganske raskt inn og er derfor ikke sęrlig dyr i bruk. Fungerer veldig bra for oss - gir en god avslappende massasje :)
0
Lukter godt !
K22 - 1. may. 2020
Appelsin / ingefęr som lukter veldig godt og den er enkel å bruke. Jeg var litt redd for å bruke for mye penger på lite kvantitet, men jeg tror den holder lenge. Jeg liker å bruke den alene som forspill til onani og sammen med partneren min når vi gir hverandre massasje :)
0
Lever ikke helt opp til forventningene
Charlotte - 22. aug. 2019
Fordelen er at den ikke smųrer fryktelig mye – men til gjengjeld tųrker den ganske raskt inn. Duften av kokos/sitrongress er veldig tung og gjennomtrengende. Tror dessverre ikke den blir brukt igjen.
0
Veldig gjennomtrengende duft
Lotti - 13. oct. 2014
Jeg synes den har en veldig gjennomtrengende og parfymert duft/lukt som jeg ikke liker, og den setter seg fast i sengetųyet og gjųr at jeg nesten ikke klarer å sovne. Den vil vare veldig lenge, for den kommer nok aldri til å bli brukt igjen.
0
Prisgunstig massasjeolje, en perfekt humørforsterker!
Anonymous - 10. sep. 2014
Kjøpte en flaske kokos/sitronbalsam og dette produktet gjør virkelig det det skal. En god lukt sprer seg i rommet bare ved å åpne flasken, og selv om det ikke er et sexleketøy i den forstand, så hever det stemningen! Det er en god massasjeolje som "glir" godt på huden. Når vi først har brukt den, er det nesten ikke mulig å gi massasje uten denne oljen! Dessverre fører dette til at vi må dra flasken frem og tilbake noen ganger -> korken er ikke helt tett noen ganger. Men det er ikke en avgjørende faktor, det løses enkelt ved å ta en 1L plastpose med påskeklips. Hadde ønsket å transportere et produkt som dette i en plastpose uansett... En 4a på gjennomsnittsvurderingen bare på grunn av flaskens kork. En 5a på glideevne, fordi det er det den gjør :). Hvordan lukter den? Himmelsk! Det lukter som en tropisk øy i rommet du har brukt den i, og noen ganger setter vi den ut bare for å få duften til å spre seg. Jeg anbefaler produktet på det varmeste! Med vennlig hilsen
Maskinoversettelse fra sinful.se
Virkelig deilig
Anonymous - 13. mar. 2024
God glid og lukter deilig! En sann fornøyelse å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Virkelig god massasjeolje
Anonymous - 3. aug. 2022
En virkelig god massasjeolje som ikke krever mye bruk, ikke etterlater en fet følelse og ikke etterlater en merkelig smak i munnen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Superdeilig massasjeolje med en herlig duft. Oljen kan blandes med salt eller sukker og voila, du har en deilig kroppsskrubb! Anbefales på det sterkeste. 5 stjerner herfra :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful