Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Intimate Earth Soothe Analt Glidemiddel 120 ml var 1

Intimate Earth Soothe Analt Glidemiddel 120 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Soothe er et glidemiddel produsert for analsex.   Det lindrer og smører. Alt du behøver å tenke på er å nyte øyeblikket.   Glidemiddelet er tilsatt guavabark ekstrakter. Det er et naturlig produkt med en antibakteriell effekt.   Glidemiddelet er vannbasert og kan brukes med kondomer.   Hvis du ønsker å slappe av mer før analsex, anbefaler vi at du bruker Analavslappende Spray før du bruker Soothe.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig veldig bra.
utforsker - 27. oct. 2016
For det første: hvis du først kan velge, hvorfor bruke noe annet enn naturlig og økologisk på så sensitive steder? For det andre: virkelig mild, glatt, god og langvarig glid. Anbefales.
Ypperlig glidemiddel!
JK (M25) - 7. apr. 2015
Veldig bra gildemiddel med kun organiske ingredienser og dermed helt uten parabener, MI, MCI eller andre ulumskheter. Hvis du har sensitiv hud er dette sikkert det beste valget. Holder lenger enn vanlige vannbaserte glidemidler og tenger ofte kun å påføres en gang. Anbefales!
Det svir
Erfaren bruker - 6. apr. 2020
Jeg synes glidemiddelet svir altfor mye. Det er greit på utsiden, men innvendig gjųr det vondt. Da jeg byttet glidemiddel sluttet det å brenne.
0
Kommer definitivt til å kjųpe igjen.
Hjul - 25. jan. 2018
Jeg kan bare anbefale dette produktet og brukt med Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum gjųr analsex til en fantastisk opplevelse
0
Veldig bra!
Tony - 25. sep. 2012
Virkelig godt glidemiddel som fungerer spesielt godt med den avslappende sprayen. Har brukt flere typer glidemiddel, men denne er definitivt blant de beste. Spesielt bra med "sprayers" som du også kan få kjųpt på Sinful.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful