Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
iSex USB Anal-T Vibrerende Buttplugg var 1

iSex USB Anal-T Vibrerende Buttplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du ta din anale nytelse med på farten! Med iSex USB Anal-T Vibrerende Buttplugg har du alltid frekk stimuli klar for hånden.

Den lille men kraftfulle analpluggen tilkobles enkelt den nærmeste USB-porten i din bærbare PC, powerbank, i bilen eller på kontoret. Dermed er det slutt med batterier og ladere. 

Pluggen er perfekt til både begynnere og ergfarne, og egner seg ekstra godt til frekke videochats foran PCen. Den finner og tar lynhurtig hånd om din prostata.

iSex setter en helt ny standard for begrepet "Plug and Play". Anal-T er svært diskré, og alltid klar når du er. Den er 12,5 cm lang, hvorpå 7,5 cm kan føres inn. Den har en diameter på max. 2,9 cm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skjelvende anustappi
Anonymous - 11. dec. 2018
Et flott leketøy for å komme i gang med rumpelek. Den korte og relativt smale designen vil hjelpe deg med å venne deg til den nye følelsen i begynnelsen. Ledningen er lang nok til å unngå problemer med å nå pluggen. Vibrasjonen føles ganske sterk i hånden, men på rumpa er den akkurat passe og hjelper deg med å slappe av.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Behagelige vibrasjoner
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fine vibrasjoner og god størrelse for en nybegynner, men en ulempe at den lett glir ut slik at du må klemme litt og det gjør det vanskeligere å slappe av, men vibrasjonene gjør det mer enn overkommelig.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful