Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
iTouch Sure Bekkenbunnstrener var 1

iTouch Sure Bekkenbunnstrener

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Knipeøvelser er den beste form for bekkenbunnstrening, men hvis dine muskler har blitt svake, kan det være vanskelig å selv trene dem riktig. Det er her bekkenbunnstreneren iTouch Sure kan hjelpe deg. De sender mild elektrisk stimuli gjennom en vaginalprobe. De elektriske impulsene fra proben stimulerer musklene til å skiftevis trekke seg sammen og til å slappe av - akkurat som ved normale knipeøvelser.

Bekkenbunnstreneren hjelper deg til å gjenvinne din egen muskelkontroll. Den forebygger inkontinens, lekkasjer og hyppig vannlatning, i tillegg til å øke din seksuelle lyst.

Den er helt sikker å benytte, er liten og diskret, og man kan ikke gjør noe feil. Den finner selv musklene og stimulerer dem korrekt.

Innenfor tre til fem måneder skulle du dermed oppleve en markant forbedring.

Proben er laget i polystyrene og rustfritt stål, og er lateksfri. Frigjør den fra fjernkontrllen og rengjør den med varmt vann og en nøytral såpe.

Sånn bruker du treneren: - Ta bekkenbunnstreneren ut av esken og sett inn batteriene som følger med. - Koble til ledningene som forbinder styreenheten til proben. - Innfør proben i underlivet. - Slå på bekkenbunnstreneren - velg program og styrke. - Ligg rolig og avslappet under behandlingen, som varer i 20 minutter. - Etter endt behandling, slår apparatet seg av automatisk og du kan fjerne proben fra skjeden.

OBS: Ikke bruk bekkenbunnstreneren hvis du er gravid, bruker pacemaker, har epilepsi, har livmorhalskreft, har blitt operert innenfor de siste 12 ukene. Benytter du en IUD (intreuterine device) kan du gjerne trene med iTouch. Bruker du derimot en IUD i kobber anbefales det på det sterkeste at du ikke bruker denne treneren, ettersom metallet kan lede elektrisiteten lenger opp enn tiltenkt.

Vær oppmerksom på at produktet inneholder nikkel.

MerkeTensCare
Sub-brandiTouch
Full lengde (cm)11
Innførbar lengde (cm)7
Diameter (cm)3
Bredde (cm)3
Strømkilde2 x AA (Inkludert)
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Tysk , Engelsk, Dansk
SKU15025
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt usikker på produktet i starten.
Usikker - 6. mar. 2024
Usikker på hvilken styrke jeg skal bruke. Litt redd for å skru opp og at det skal være vondt. Har derimot turt litt mere etterhvert og funnet ut at det kan skrues opp ganske mye uten at det blir ubehag. Synes å merke noe bedring, men vanskelig å si.
Enkel og super
Malibu - 22. apr. 2022
Ett supert produkt,holder det den lover.ikke prøvd lenge nok til å gi topp rating på resultat. Men alt i alt,anbefales
Bekkenbunnstreneren med skjulte evner
Sporty45 - 26. apr. 2020
OK - jeg har to tenåringer i hjemmet. Og da de var små hoppet vi ofte på trampoline. Det hadde aldring vært et problem, men nå kom det ufrivillig vannladning. Legen sagde at kvinner i min alder (dengang 35) var for gamle til å hoppe i trampoline... hmm... Jeg er nå 45, og dyrker kampsport - man skal jammen huske å gå på do først.... Jeg hørte om at man kan trene magemusklene med elektroterapi - og at det virker. Jeg besluttet å prøve om bekkenbunnstrening (med elektroterapi) kunne hjelpe mot vannladningen. Jeg har hatt produktet i litt over en uke - så alt for tidlig å kjenne effekten (den kommer etter måneders bruk) - men... bekkenbunnstreneren hadde en annen overraskende side. Jeg tar 40 minutters trening hver morgen - og ... den ene orgasme etter den annen kommer rullende. Dette var høyst overraskende og hadde ikke vært i tankene engang - men hvilken bivirkning. Uansett om jeg blir bedre til å holde på vannet når jeg utsetter området for stress situasjoner i forbindelse med kampsport - så var kjøpet helt sikkert til 5 stjerner.... og jeg kan bare si en ting - gleder meg til morgendagens trening!!!
Bra!
Caroline - 19. jul. 2021
Har nå brukt denne i noen måneder og tror virkelig jeg kan begynne å kjenne forskjell. Det tok litt tid å venne seg til denne, men når du fųrst blir kjent med den, fungerer den bra. Jeg har prųvd vanlige kuler fųr, men jeg synes dette er litt lettere, og jeg opplevde ingen effekt med de vanlige kulene. Sterkt anbefalt
0
Superenkel å bruke.
Victoria - 27. jul. 2020
Denne lille maskinen hjelper meg med å få livmoren på plass igjen. Etter 7 dager kan jeg med glede si at det virker!!! Tusen takk for det :)).
0
Hjelpende hånd
H.J. - 20. jan. 2020
Kjųpte Itouch Sure bekkenbunnstrener og har brukt den de siste 2 ukene. Jeg kjenner tydelig forskjellen. Etter fųdselen har jeg hatt en lųs bekkenbunn, og jeg ser tydelig stor forskjell etter bruk av denne. Jeg kjųpte itouch bekkenbunnstrener fordi jeg ikke finner teknikken for kegel-ųvelser, og maskinen her gjųr det for meg mens jeg slapper av foran TV-en eller mens jeg leser en bok. Jeg vil anbefale produktet til folk som ikke får gjort ųvelsene eller har problemer med å finne teknikken.
0
Den perfekte treningspartneren
A.J.Klausen - 22. jun. 2017
For meg er det 3 punkter som et produkt må kunne leve opp til. Jeg vil prųve å vurdere dette produktet basert på hvordan det oppfyller disse kriteriene. 1. Brukervennlighet: Jeg er ikke sęrlig teknisk – det kan ha sammenheng med alderen min. Derfor setter jeg pris på når produkter av denne typen er lette å bruke og ikke krever teknisk klųkt utover den generell kunnskap. Jeg har hatt stor glede av bruksanvisningen og videoene på denne siden, og hvis jeg kan finne ut hvordan jeg skal sette den opp etter behov – så kan alle. 2. Effektivitet: Når jeg betaler 995 kr for en vare, er det min klare forventning at det er en vare av en viss kvalitet. Og det er dette produktet! Samtidig forventer jeg klare resultater, så jeg ikke sitter med en opplevelse av å ha kastet et stort sum penger ut av vinduet. Jeg har brukt produktet her i omtrent to måneder, og heldigvis lar ikke resultatene vente på seg. En ųkt styrke i bekkenbunnen er tydelig og jeg er optimistisk på at milde inkontinensproblemer ved videre trening vil ta slutt. 3. Sikkerhet: Jeg bruker ikke et produkt hvis jeg er usikker på materialet, kvalitet eller generell bruk. Med denne har jeg ikke vęrt urolig for noen av delene. Det er tydelig at det er klare formål med produktet fra produsenten, og igjen vil jeg fremheve manualen og videoene på denne siden. Videre må jeg si at jeg er helt fornųyd med både levering og service her på Sinful.dk
0
Fungerer som det skal, men resultatet er fortsatt uklart
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har brukt Tens i flere uker nå for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. Du kan selv stille inn styrke, type og varighet på øvelsene. Selv i begynnelsen må jeg bruke en ganske høy innstilling for å kjenne noe som helst. Til min overraskelse er følelsen ikke ubehagelig, men om det virkelig styrker musklene i bekkenbunnen vet jeg ikke. Jeg har ikke merket noen forskjell ennå. Vi kommer til å fortsette en stund til.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Den perfekte treningspartneren
Anonymous - 13. mar. 2024
For meg er det tre punkter som et produkt må oppfylle. Jeg skal prøve å evaluere dette produktet i forhold til hvordan det oppfyller mine kriterier. 1) Brukervennlighet: Jeg er ikke særlig teknisk anlagt - kanskje det har noe med alderen min å gjøre. Derfor liker jeg når produkter av denne typen er enkle å bruke og ikke krever mer teknisk oppfinnsomhet enn jeg kan klare. Jeg satte stor pris på bruksanvisningen og videoene, og hvis jeg har klart å finne ut hvordan jeg skal konfigurere den for å dekke mine behov, kan hvem som helst gjøre det. 2. Effektivitet: Når jeg betaler 133 euro for en artikkel, forventer jeg helt klart at den holder en viss kvalitet. Og det er den! Jeg var nøye med å lese mange kundeanmeldelser på internett før jeg kastet meg ut i det, og unngikk, som mange gjør, å hoppe blindt på det første produktet som dukker opp og kaste bort pengene mine. Jeg har brukt iTouch i omtrent to måneder nå, og heldigvis har det ikke tatt lang tid å se resultatene. Jeg har merket en tydelig økning i styrken i mellomkjøttet, og jeg er overbevist om at disse øvelsene kan løse visse inkontinensproblemer. 3. Sikkerhet: Jeg bruker ikke produkter hvis materiale, kvalitet eller generell bruk jeg er i tvil om. Med denne hadde jeg ingen bekymringer. Det er tydelig at produsenten har klare mål for produktet, og igjen vil jeg fremheve manualen og videoene. I tillegg må jeg si at jeg er helt fornøyd med leveransen og kundeservicen her på Sinful.co.uk.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Godt produkt for rehabilitering.
Anonymous - 1. nov. 2023
Godt produkt for å gjenopplære perineum.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful