Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
iWand Oppladbar Magic Wand Vibrator var 1

iWand Oppladbar Magic Wand Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nyt pirrende, effektive vibrasjoner og sterke orgasmer med den oppladbare vibratoren iWand.

Handy og smart utgave av den kjente og populære Magic Wand.

Vibratorens letthet og det praktiske designet gjør den behagelig å benytte selv over lengre tid, og det bøyelige silikonhodet gir mulighet for ekstra målrettet stimulering

Du retter rett og slett bare iWand'en etter dine ønsker og behov - akkurat som den bør være, og ekspeimenter deg gjennom de 10 vibrasjonsvariantene.

Den lydsvake motoren gjør det enkelt og diskré å bruke den for deg selv til tilfredsstillende sololek, men partneren din vil uten tvil også nyte å få lov til å være med til å gjøre det ekstra godt for deg.

Vanntett for frekk kos i dusjen eller i badekarret.

Lades via medfølgende USB- og AC-kabel. 3 timers ladetid gir 3 timer med fri lek.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
S - 7. oct. 2019
Fantastisk produkt! Fungerer hver eneste gang og mange ganger. Veldig bra når du er alene, men definitivt også under ųktene med partneren. Alle kvinner burde eie en!! Den er ikke så stillegående, den bråker litt. Helt vanntett er den heller ikke.
0
Bra, men ikke stųysvak
Joy - 21. apr. 2019
En god klitorisvibrator, som har gitt mange orgasmer her hjemme. Det lager imidlertid noe stųy. Den ser ut til å mangle en ladeindikator, siden den går tom for strųm ganske plutselig, og etter opplading er vibrasjonene nesten for sterke. Starter lett, så vil ikke anbefale å pakke den i kofferten.
0
SUPERB!
T - 9. jan. 2019
Kona er SÅ fornųyd med denne modellen, den bråker litt, men den gir også de ųnskede resultatene. Vi har kjųpt andre lignende modeller, men denne er fantastisk, prisen er ganske bra ...
0
iWand
Peter S - 27. dec. 2017
Denne enheten er ikke så stillegående som man skulle ųnske, og det er heller ikke mulig å endre intensiteten på vibrasjonene. Og på-knappen er så fųlsom at apparatet lett kan slås på ved et uhell.
0
Fantastisk
Gå glipp av - 25. dec. 2017
Ordet “wow” oppsummerer produktet. Sexy produkt. Fint design, stųysvak, 10 gode forskjellige vibrasjonsalternativer, men best av alt gir det de villeste orgasmer. Hver kvinne burde eie en slik. Anbefaler denne!
0
De beste vibber.
Anonymous - 1. mar. 2022
Effektiv, enkel og pen. Den er ikke liten, men den vibrerer så intenst at orgasmen er umiddelbar. Fungerer også til å gni skuldrene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Effektiv og holdbar
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har lett lenge, dette er den beste vibratoren for meg. Hodet er stort nok til å stimulere hele området, men også bare visse områder, og det er fleksibelt og mykt slik at du enkelt kan endre posisjon. Stammen kunne vært litt kortere og lyden litt mer dempet. Ellers er den perfekt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fylt av lengsel
Anonymous - 1. jan. 2020
For et år siden gikk den forrige tryllestaven, som jeg hadde fått donert, i stykker. Jeg turte ikke å kjøpe en ny, fordi jeg ikke stolte på at noe skulle være like effektivt. Jeg bestilte dette produktet litt usikker på om det ville fungere, om det ville gjenopprette mine tidligere eksplosive orgasmer. Pakken kom raskt og var godt pakket. På den ene siden hadde jeg ikke hatt noe imot at det sto "big vibrator" på esken, men nå var det den enkle esken som understreket poenget. Neste kveld startet hjemmeforsøkene, og uten videre trykket jeg på vibratoren med to knapper. De velkjente frysningene forplantet seg i kroppen, og det var nesten umulig å holde seg i ro. Den intense vibrasjonen brakte tilbake alt jeg savnet - jeg er veldig fornøyd!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stor og klumpete
Anonymous - 9. mar. 2019
Definitivt ikke stille. Litt på den store siden for klitorisstimulering, men det er en smakssak.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Utmerket
Anonymous - 11. apr. 2017
Myk og deilig med forskjellige hastigheter og rytmer, den beste jeg har prøvd.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful