Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
J-Lube Pulver Glidemiddel 284 g var 1

J-Lube Pulver Glidemiddel 284 g

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

J-Lube Pulver er et vannbasert glidemiddel i pulverform.

Pulveret blandes sammen med vann - og vips, så har du et glidemiddel med ønsket konsistens.

Prøv deg fram med 2-3 strøkne teskjeer pulver og bland det med 500 ml vann. Heretter kan du blande deg fram til nettopp den konsistensen som du er ute etter.

J-Lube er opprinnelig et veterinærprodukt, men er et populært og velegnet produkt til fisting, og kan brukes til lek med all slags sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rimelig og best!
Sørlandet - 14. jan. 2023
Vi trodde vi hadde brukt gode glidemidler i mange år, frem til denne ble prøvd. Dette er utelukket det beste glidemidlet vi har prøvd til analsex. Mange ferdigblandede glid kan ofte oppleves som sviende , og "trigge" en følelse av ubehag/urenhet, noe som denne ikke gjør. Kan blandes etter eget ønske, en stor fordel til forskjellig lek. Det tørker litt fort ut, men dette fikses enkelt med en ørliten mengde vann.
Beste rimeligste glidemiddel
Kalle - 14. jan. 2020
Kjøp den her hvis du bruker opp de små tubene på ett par uker. Den gir mye gliding for pengene. Det andre anmeldelsen sier man må bruke mye pulver, men det er ikke nødvendig. For å aktivere glideevnen må du varme den opp. Bland litt pulver med vann og sett den i mikroen til koker. Avkjøl før bruk
Drøy!
Ganskekinkym - 3. jan. 2020
Har prøvd en rekker glid i min tid , men ingen kan måles med J-lube! Den er fantastisk , og det beste er du kan lage den akuratt så tykk / tynn som du vil! Det er bare og prøve seg litt frem ! Bruker den til FF og Store leketøy å den skuffer ikke ! Anbefaler denne absolutt!
Misfornøyd
Anonym - 20. oct. 2019
Personlig ble jeg syk kort tid etter heftig bruk av glidemiddelet, sannsynligvis en reaksjon på noen stoffer i pulveret. Men det behøver ikke nødvendigvis være sånn for alle. Jeg kan mye heller anbefale "Fist Lube Powder" som jeg har brukt mye og har ikke fått noe reaksjoner på. J-lube har kanskje mer innhold for pengene, men pulveret er mindre konsentrert så det trengs mer pulver pr liter vann for å få samme konsistens, dermed er det teknisk sett omtrent samme mengden for prisen. Den har en ekkel søtlig smak, mistenker at dette er pga det er sukrose i den. I tillegg er det ingen konservativer i den. Kombinasjonen av disse to gjør at blandingen fort kan bli dårlig og forårsake infeksjon ved bruk. J-lube er i hovedsak laget for bruk på dyr så anbefaler å styre unna denne.
Beste fisting glidemiddel noensinne
Bunderen - 2. nov. 2020
Har ikke prųvd noe lignende, kan få hånden min helt opp ved anal fisting og noen få minutters bruk ved hjelp av dette nydelige etuiet
0
Helt vill moro
Hansen - 12. sep. 2019
Har prųvd en del forskjellige glidemidler nå, og har alltid vęrt glad i silikonbasert glidemiddel. Men ville prųve noe nytt. Så tok sjansen på j lube. Jeg kommer ikke til å prųve andre nå. Jeg kan ikke beskrive hvor bra den er. Fet eller tynn tekstur, det er fritt valg. Det er et vanvittig bra produkt. Toppkarakterer herfra. Har funnet min favoritt nå! J glidemiddel ftw
0
Utmerket analglidemiddel
Anonymous - 11. jun. 2020
Et rimeligere analglidemiddel er vanskelig å finne. Det er enkelt å blande den mengden pulver du selv ønsker med vann, f.eks. i en liten dispenserflaske. Ved å blande litt på forhånd kan du sikre en helt jevn konsistens, slik at pulveret løser seg helt opp. Pulveret er også veldig tilstrekkelig. Personlig bruker jeg aktivt en tykkere blanding med større leker, og en krukke varer i flere måneder. Det bør imidlertid ikke brukes i skjeden, da det inneholder sukker. Det ferdige glidemiddelet varer heller ikke evig på grunn av sukkeret, så det er best å bare lage det når du vet at du trenger det.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Den perfekte glidebryteren
Anonymous - 13. mar. 2024
I flere år har jeg vært på utkikk etter den perfekte tøffelen for anal lek ... Jeg har prøvd alle typer og finner alltid noe galt med den. De fete glider lenge, men også å vaske dem av overflatene og ut av tarmene er litt av et ork... Mange vannbaserte er lette å rengjøre, men blir fort klissete og tørre, spesielt i baken. Disse greiene er perfekte!!! Kan ikke si noe annet. Selv en tykkere blanding kan rengjøres med vann fra både overflater og innvoller. Du kan enkelt justere tykkelsen, og den holder veldig lenge. Du kan tilsette farge eller smak om du vil. Et perfekt produkt og tilstrekkelig! Jeg anbefaler det på det varmeste til alle!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
j-lube
Anonymous - 13. mar. 2024
Limet er lett å blande med vann og er svært glatt og slitesterkt. Den eneste ulempen med limet er at det er elastisk og klebrig uansett blandingsforhold.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
j-lube
Anonymous - 13. mar. 2024
Den beste glideren jeg har brukt så langt. I hvert fall basert på de første forsøkene, skiller den seg ut som det beste vannbaserte glidemiddelet. Den konkurrerer allerede med silikonbaserte glidere når det gjelder holdbarhet, og man trenger ikke være redd for at lekene skal bli sprø på grunn av at den er vannbasert. Takket være de ulike blandingsforholdene fungerer den til alt. Den tøyelige klissete kvaliteten plager meg ikke, da jeg liker litt rotete uansett. Konsistensen eller smaken er imidlertid ikke ekkel i munnen heller, men veldig nøytral.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful