Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
JIl Sasha Massage Wand var 1

JIl Sasha Massage Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få dobbelt opp med frekk nytelse med den deilige, fleksible Sasha Massage wand fra Jil. 

Med to separate motorer kan du bruke den ene enden som dildovibrator og den andre som en mer tradisjonell wand. Sasha er lydsvak og diskré. 

Lek deg gjennom de ti vibrasjonsvariasjonene og nyt eventuelt en deilig alenestund under dusjen. Sasha er nemlig vanntett.

Sasha er fremstilt i 100% myk, ftalatfri silikon, som gjør den til et ytterst behagelig bekjentskap med mange bruksmuligheter. Svært bøyelig og helt uten hard, indre plastkjerne. 

Materialevalget gjør det dessuten enkelt for deg å få wandens hode til å treffe dine best følsomme punkter. Bøy og twist den som du ønsker for den perfekte individuelle opplevelse. 

Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med. 210 minutter med oppladning gir 60 minutter fri lek. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk tryllestav
Anonymous - 1. apr. 2019
Vår første tryllestav og forstår at den kalles en tryllestav. Jil Sasha massasjestav er rett og slett fantastisk. Perfekt størrelse og den er utrolig myk og fleksibel. Virkelig fint materiale og flott med en separat styrt vibrator i begge ender, så den kan brukes både til penetrering som vibrerende dildo og som klitorisvibrator. Mange muligheter. Kjæresten min blir gal når jeg bruker den som klitorisvibrator mens hun blir fylt med en dildo (jeg anbefaler ColourSoft-dildoen), eller hun bruker den på klitoris mens jeg penetrerer henne. Garantert ville orgasmer, vilt forspill og god sex for begge parter med dette fantastiske leketøyet. Alle menn bør gi denne til sin kjære
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful