Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Jimmyjane FORM 2 Oppladbar Vibrator var 1

Oversikt

Designet på Jimmyjane FORM 2 er inspirert av de vibrerende ørene på en rabbit vibrator.   Med hjelp av to synkroniserte vibratorer vil de to 'ørene' gi deg en pirrende stimuli på klitorisen din. Velg mellom 5 hastigheter og 4 vibrasjonsmønstre.   Vibratoren er liten, lekker og hendig. Den ergonomiske fasongen gjør FORM 2 lett å bruke, og det diskré designet og 'knappelås'-systemet gjør den perfekt å bringe med seg i håndvesken eller bagasjen.   Overflaten i mykt silikon gjør vibratoren meget komfortabel å bruke.   For optimal nytelse anbefales det å bruke et vannbasert glidemiddel med FORM 2.   Ta deg friheten til å nyte vibratoren i dusjen. Den er vanntett!   FORM 2 er oppladbar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rimelig med god vibrasjon
Anonymous - 13. mar. 2024
Absolutt den rimeligste klitorisstimulatoren jeg har testet. Glatt materiale, fin design, veldig stille og utrolig gode vibrasjoner! Men selv om du kan få en skikkelig styrke i vibrasjonene, kjennes det ikke i den delen der du holder hånden. Den er dermed både diskret når det gjelder lyd og lar deg holde på lenge uten å bedøve fingrene. Denne klitorisstimulatoren har hatt noen av de kraftigste vibrasjonene, noe som har gitt meg orgasmer selv på de mest stressende dagene når det er ekstra vanskelig å komme. Fordi den har to smalere ører på toppen, kan du ved å plassere vibrasjonen på siden av klitorishodet, dvs. langs skaftene, få fantastiske kraftige opplevelser. Da kan du få en fin stimulering selv når du er litt følsom. Det betyr for eksempel at du kan komme flere ganger på rad. Hvem ønsker ikke det? Føles vanskelig å finne en ulempe med dette. Kanskje er den litt klønete å lade fordi den må stå på en plate som igjen er koblet til en ledning i veggen. Men samtidig er den mye bedre enn vanlige batterier. Skulle gjerne hatt denne i flere farger. De svarte fargene er dessverre mer grå enn svarte. Ellers synes jeg ikke du kan klage. Den gir det den har lovet - nytelse av høy klasse!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Trofast følgesvenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Min nye beste venn FORM2 ... Jeg har den alltid med meg når jeg er på farten. Ingen gjetter ved første øyekast hva det er. De 2 kaninørene stimulerer fantastisk på hver side av klitoris. Fordelen med dette er at du enkelt kan skru vibrasjonene opp og ned, men også bytte mellom mønstrene avhengig av hva du er i humør til.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En av de beste tingene vi noensinne har kjøpt
Anonymous - 13. mar. 2024
Karakterene sier alt, men vibrasjonene er kraftige for størrelsen på vibratoren - de er bare ikke veldig kraftige sammenlignet med andre (større) vibratorer. 'Hun' trenger ganske kraftige vibrasjoner for å komme, og denne kan levere :-) Virkelig god å bruke, selv mens han er inne i henne :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Et fint og praktisk produkt som nesten varer mer enn det lover. det er ikke bare toppen, det tar deg over toppen. det er definitivt verdt pengene og opplevelsen. gode vibrasjoner og variasjoner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Jimmyjane FORM 2 Oppladbar Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful