Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jimmyjane FORM 6 G-punktsvibrator  var 1

Jimmyjane FORM 6 G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

FORM 6 er en luksuriøs, vanntett og oppladbar vibrator fra det amerikanske merket Jimmyjane.   Vibratoren er ergonomisk formet og meget godt egnet for ulike stimulimetoder. Bruk den på klitorisen eller G-punktet ditt, eller som en tradisjonell dildo. Grunnet den buede formen er vibratoren spesielt utmerket for G-punktsstimuli.   Overflaten av silkemykt silikon blir mer fornøyelig på huden om du bruker et vannbasert glidemiddel i tillegg.   FORM 6 er veldig kraftig, dog stillegånde, og tilbyr 5 hastigheter og 6 ulike vibrasjonsmønstre.   Med sin 100% vanntetthet kan vibratoren nytes i dusjen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow!!!!!!
Anonymous - 7. dec. 2012
Produktet gjør akkurat det det skal og lover - "wow" er alt jeg kan si. Den er laget av et flott materiale, enkel å bruke og lett å rengjøre. Det er også en stor fordel at du ikke trenger å bytte batterier i den. Jeg anbefaler dette produktet på det varmeste - jeg og partneren min vil ikke være det foruten! Hvis jeg skal skrive noe negativt - jeg synes den bråker litt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful