Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator var 1

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den nye Jimmyjane Hello Touch X Black fingervibrator kan vibrere, men kommer nå også med elektroimpulser, som er perfekt både til solo- og parlek. På grunn av de ekstremt effektive elektroimpulsene, har Hello Tough blitt mye benyttet innenfor SM-miljøet. Bruk Hello Touch X Black Finger Vibrator til både alminnelig massasje og til ekstra frekk stimulering i den mer kinky avdelingen.  Fingervibratoren består av to sett fingerpads - en til vibrasjoner og en til elektrostimuli. Fingerpads'ene har et fleksibelt silikonelastikk, som trekkes over fingerspissene og forbindes med en ledning til en mansjett. Mansjetten er laget i et mykt neoprenlignende materiale, som festes rundt håndleddet. Batteriene er festet til mansjetten, og er oppladbare. Det er også på mansjetten du skrur produktet av og på, styrer vibr asjonene eller elektroimpulsene, og er meget brukervennlig.  Du kan variere mellom de to forskjellige settene med fingerpads. Hvis du ønsker å eksperimentere med elektriske impulser, tar du de padsene med to små metalldeler. Disse er av rustfritt stål. Når du bruker elektropadsene, er det 10 nivåer av elektrostyrke og 6 pulserende nivåer. Elektroimpulser tilfører en helt ny dimensjon til både forspill, massasje, BDSM og sex. Det er virkelig trøkk i impulsene.  Hver berøring med elektroimpulsene fremkaller en unik, kilende fornemmelse med små, nytelsesfulle støt, som dere gradvist kan skru opp. Vi anbefaler å starte rolig ut, og forsøke elektroimpulsene først på mindre følsomme deler, som for eksempel lår eller armer. Etter dere har blitt mer fortrolige med impulsene, kan dere forsøke dere på mer intime områder. Da impulsene er såpass kraftige, er det en rik mulighet for "å komme i støtet."  Hello Touch X er meget diskrét og nesten lydløs, og fordi den er 100 % vanntett kan den både benyttes utvendig og innvendig - og kan også tas med i dusjen. Det er kun fantasien som setter grenser. Fingervibratoren er laget i medisinsk silikon og rustfritt stål, og opplades via USB-ledning, som medfølger. Etter full oppladning kan Hello Touch X kjøre 40 minutter med vibrasjonene, og i 3 timer med de elektriske stimulasjonene.  Husk og rengjøre leketøyet etter bruk, så du sikrer god hygiene og at det er klart igjen til neste gang lysten melder seg. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet, men litt risting
Anonymous - 11. mar. 2017
Fint og fint produkt, men de medfølgende batteriene (som er veldig spesielle) er noe dyre å fornye. Vibrasjonene kan være et problem i fingrene etter 5 minutter, spesielt fordi strikken rundt motoren er veldig stram (selv med små fingre). Hvis du er veldig følsom på klitoris, kan det godt hende at den kan gi en orgasme, men ellers er vibrasjonene for små til å virkelig gi et stort spark. Det er imidlertid en fin og koselig følelse å bli strøket med disse 2 fingermotorene som kan komme inn alle steder. Men de fungerer ikke som en ekte massasje. Vibrasjonene er altfor svake.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful