Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jimmyjane Hello Touch Fingervibrator var 1

Jimmyjane Hello Touch Fingervibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Jimmyjane Hello Touch Fingervibrator er en ny og spennende fingervibrator, som er perfekt til parleker. Bruk vibratoren til å utforske din egen, eller din partners, kropp.

Hello Touch består av to små flate vibratorer, som settes på fingrene med en strikk. En myk mansjett, i tynt stretch materiale, settes rundt håndleddet. Det er ledninger i de to vibratorene, som går ned til mansjetten, som fungerer som en batteriholder. Du starter og slukker vibratoren derfor på mansjetten. Betjeningen er enkel og brukervennlig.

Vibratorene er veldig diskrete og nesten lydløse. Da de er 100 % vanntette, kan de også brukes på utvendige og innvendige erogene soner. Dere har altså full frihet til å utforske og nyte hverandre, akkurat slik dere ønsker- det er kun fantasien som setter grenser.

Vi anbefaler at dere samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel med Jimmyjane Hello Touch Fingervibrator. F.eks. Aquaglide Anal, som også kan brukes vaginalt, analt og på kroppen. Husk å rengjøre sexleketøyet grundig etter bruk, slik at dere ivaretar god hygiene og så er sexleketøyet klart til neste gang lysten melder seg.

Hello Touch bruker 2 stk. AAAA batterier, som følger med i esken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et produkt som overrasker
Anonymous - 5. jan. 2013
Jeg var veldig nysgjerrig på å prøve Hello Touch etter å ha lest en sexleketøybloggers anmeldelse av produktet. Og jeg må si at det er et leketøy som overrasker. Den ser ikke ut av mye, men fordi den kan brukes på så mange måter og på så mange steder, er den genial. Den har bare én vibrasjonsstyrke, men den passer overraskende godt. Det er en fryd å skjemme bort partneren din og tilpasse berøringen etter hans reaksjon, akkurat som det er deilig å bli skjemt bort med vibratoren. Det kule med den er kombinasjonen av vibratoren og partneren din. Vibratoren er så liten og diskret at den lett kan ligge i håndvesken uten å vekke oppsikt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Overraskende deilige leker
Anonymous - 13. mar. 2024
Både min kone og jeg liker å bruke vibrator når vi har sex. Da vi oppdaget denne fingervibratoren på Sinfuls hjemmeside, var det liten tvil om at det var noe vi måtte prøve. Men da pakken ankom og vi sto overfor den svært lille enheten, begynte vi begge å lure på om vi hadde brukt penger på noe som ikke ville fungere.... den var rett og slett nesten for liten til å være ekte.... De første par gangene vi hadde sex etterpå, brukte vi derfor ikke fingervibratoren, men vi har siden innsett at det var en feil - vår feil, og den var stor! Med denne vibratoren er orgasme - så nær du kan komme - garantert for oss begge ... :-) Den er stillegående, har herlige og behagelige vibrasjoner, er laget av et deilig og behagelig materiale og er faktisk veldig enkel å bruke.... og kan tas med overalt... Et overraskende fint leketøy
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful