Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator var 1

Oversikt

Er du på utkikk etter din første vibrator, som kan gi deg dype orgasmer både på soverommet og på badet, så er Juicy Jewels Ruby Dream dildovibratoren et godt valg for deg.

Den pirrer deg innvendig med kraftfulle vibrasjoner, men kan også brukes til ytre stimuli av klitoris. Det brukervennlige designet og den lille størrelsen gjør den perfekt til nybegynnere som har lyst til å eksperimentere og oppleve en ny verden av nytelse.

Dildovibratoren er vanntett og derfor ideell til å ha med seg på badeværelset, hvor de kraftfulle vibrasjonene føles enda mer deilige og intense. Hastigheten av vibrasjonene kan justeres med et dreiehjul nederst på vibratoren.

Juicy Jewels Ruby Dream er produsert i myk jelly. Den har en diameter på 3,5 cm, og en full lengde på 16 cm, hvor ca. 13 cm kan føres inn. Den bruker 2 stk. AAA-batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For intens vibrering
Kenneth - 5. jan. 2018
Kjøpte denne i julegave. Vi brukte den på dama, men hun var ikke så fornøyd med den. Vibreringen er litt «hard» , så man blir litt nummen av den. Det var på laveste nivå. Ellers er den fin og se på og myk og god å ta på. Føles litt som ekte vare. Størrelsen på den er helt perfekt, da den er som en gjennomsnittlig norsk penis. Den er derfor fin for par da størrelsen ikke er større enn mannens egen penis så denne kan man trygt kjøpe til dama uten bekymring for at den er større enn sin egen penis. Hvis man liker litt hard vibrering så er denne fin. Den er veldig intens vibrerende.
Bra for prisen og ikke så langt unna!
K22 - 1. may. 2020
Jeg har alltid vanskelig for å bedųmme stųrrelsen på dildoer ut ifra beskrivelsen deres og var redd den ville bli for liten. Det kunne godt ha vęrt litt lengre slik at du har mer å holde på, men jeg tror ikke det betyr så mye. Det er det jeg vil kalle "gjennomsnittlig" penisstųrrelse, som passer meg fint. Jeg vil bare ha fųlelsen av å ha sex med kjęresten min og ikke en gigantisk "over-the-top" dildo, som er ganske vanskelig å finne bortsett fra de virkelig små! Vibrasjonene er veldig gode både på klitoris og innvendig, ganske kraftige, og det er lett å bruke den på seg selv både foran og bak da skaftet bųyer seg litt og kan passe til min form. Det er litt vanskelig å bruke dreieknotten når jeg har glidemiddel på hendene, men det er ikke noe som ikke kan lųses med en serviett. Den er stųysvak og jeg er ikke redd de andre i huset kan hųre det. Selve stųpingen er også komfortabel med penishodeform og årer. Materialet er behagelig og lukter ikke "plast" etter fųrste vask. Eneste minus er at det er vanskelig å legge den fra seg i sengen i 2 sekunder eller oppbevare den uten at den samler stųv. Jeg anbefaler å finne en pose som ikke loer for oppbevaring.
0
Nybegynnere
Larsen - 10. nov. 2019
Dette var mitt fųrste sexleketųy og jeg er generelt veldig fornųyd. God stųrrelse, omtrent som en normal penis. Den er veldig enkel å bruke og i et lekkert materiale, vibratoren er ganske kraftig og lett å skru opp og ned. Den lager litt stųy; Jeg ville ikke brukt den hvis jeg ikke var alene i huset. Den tųmmer imidlertid batteriene veldig veldig raskt.
0
anmeldelse
Lena - 19. dec. 2018
Hei, jeg syntes vibratoren var bra. Jeg opplevde ekte nytelse og en god orgasme som varte lenge. Mannen min brukte det også på meg, og vi hadde det så gųy.
0
Test
Annika Larsson - 2. mar. 2017
Siden dette er min fųrste, har jeg ingenting å sammenligne den med. Men jeg var fornųyd med produktet, den ga meg en fantastisk nytelse og et stort + at jeg kan bruke den i badekaret. Det eneste jeg kommer på er at den er litt for geléaktig, men det er en smakssak.
0

Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful