Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Just Glide Glidemiddel Sett 200 ml var 1

Just Glide Glidemiddel Sett 200 ml

kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du heller ikke gå på kompromiss med hverken kvalitet eller bæredyktighet, så velg denne kombipakken med tre populære favoritter fra Just Glide i full størrelse. 

Just Glide settet inneholder tre vannbaserte glidemidler med ekstra langvarig glideevne, så dine erotiske leker blir så våte og levende som overhode mulig. 

Den klassiske glidekremen er vegansk og særlig velegnet til sensitiv hud, mens den deilige, tyktflytende Just Glide Anal inneholder 7 ulike avslappende planteekstrakter for en ekstra nytelsesfull analopplevelse. Sist, men ikke minst, får du et glidemiddel som er perfekt det perfekte tilbehøret til sexleketøyet ditt.

Kan brukes med alt sexleketøy og latexkondomer. Kommer i praktiske tuber som inneholder 200 ml hver. 

MerkeJust Glide
Produkt vekt (g)225
Volum (ml)200
GlidemiddelbaseVannbasert
Glidemiddelets funksjonAnal
Glidemiddel egenskaperAvslappende
FargeKlar
EgenskaperParfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk
SKU19709
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt ok
TN - 28. apr. 2024
De er helt ok, mye for pengene
Veldig fornøyd!
Moonie - 29. mar. 2022
Veldig bra og godt glidemiddel
Supert
Karm - 18. mar. 2022
Det er ett bra Glidemiddel, vi er fornøyde begge to.
Begynte å klø
Lurifax - 24. may. 2021
Fungerer ikke om man er sensitiv. Den klumper seg
Bare gjųr det
Aalborg ektepar - 18. may. 2021
Just Glide er et super glidemiddel. har prųvd mange, men det kan brukes analt og vaginalt, og etterlater ikke flekker om du sųler litt. lett å vaske av og holder glideevnen lenge slik at du har nok tid til å stimulere kvinnen lenge.
0
klissete
konge - 6. sep. 2020
mer klissete når det er glatt
0
Det er mye av det uansett.
J - 12. may. 2019
To av dem inneholder glyserin, alle inneholder alkohol og en av dem inneholder propylenglykol, som er ingredienser jeg helst ikke vil ha i et glidemiddel. Den vannbaserte brant litt fųrste gang jeg brukte den, de smaker ikke så mye, litt som håndgelé. Den med jordbęrsmak smaker selvsagt bedre. De gjųr ikke vondt etter min mening. Når det kommer til hvor lenge de varer, er jeg ikke så sikker med tanke på at jeg bruker store mengder. Vanlige glidemidler som du finner på apoteket fungerer mye bedre, dog er dette mye bedre, smaker bedre og gir deg bedre glid, jeg har aldri hatt problemer med det fųr. Jeg vil ikke anbefale dette glidemiddelet til noen bortsett fra de som liker å leke med store mengder da du fortsatt får mye for pengene.
0
Nei..
Jessica - 12. may. 2019
Dessverre ble jeg litt skuffet over disse produktene. Det aller fųrste du legger merke til når du åpner tuben er at det lukter alkohol, også den med jordbęrsmak – både lukter og smaker som en dårlig cocktail. Glideevnen er helt ok, men ikke den beste jeg har prųvd. Jeg trodde ikke at den som var spesielt utviklet for anallek, var verken bedre eller verre enn de to andre. Jeg merket faktisk ingen forskjell i det hele tatt. Dessverre synes jeg at alkohol gjųr det veldig usexy for meg. Hvis duften ikke er et problem for deg, så er dette produktet veldig rimelig.
0
Glidende skala
Anonymous - 9. jul. 2021
Emballasje av høy kvalitet. Den umulige prisen vinner, du får 600 ml smøremiddel til en virkelig god pris. Et godt kjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Just Glide superglidemiddel x tre
Anonymous - 13. mar. 2024
Her har du tre tuber med glidemiddel for ulike funksjoner, anal/auxiliær/vaginal. I kampens hete har jeg blandet tubene sammen, og de fungerer utmerket til alle formål. De tørker raskt og blir levende med partnerens fuktighet. Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful