Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kegelmaster Bekkenbunnstrener var 1

Kegelmaster Bekkenbunnstrener

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kegelmaster et av de mest brukte treningsredskapene til bekkenbunnstrening.

Du plasserer Kegelmaster-en i skjeden og utfører deretter forskjellige knipeøvelser. Graden av motstand (altså vanskelighetsgraden) kan justeres, slik at den kan tilpasses dine behov, også ettersom du blir sterkere.

Når du bruker Kegelmaster, er det viktig at du gjør det effektivt. Hvis du opplever at treningen er for lett, så vil du få mye bedre resultater ved å øke motstandsgraden.

Oppnå: - Et sunnere underliv. - En mer følsom skjede. - Strammere bekkenbunn. - Forbedret sexliv. - Mindre risiko for inkontinens.

Slik bruker du Kegelmaster: 1. Start med å vaske enheten med varmt vann og sexleketøyrens (du kan også bruke intimsåpe). 2. Åpne bekkenbunnstreneren og plasser en eller flere fjær på de innvendige stolpene. Vanskelighetsgraden avhenger proporsjonalt av antall fjær, samt av posisjonen deres. 3. Påfør litt glidekrem, slik at penetrasjonen vil bli enklere og mer behagelig. 4. Legg deg godt til rette på sengen med bøyde ben og sett Kegelmaster opp i skjeden. 5. Prøv å knipe omkring Kegemaster. Husk å justere den hvis du synes det er for enkelt eller for vanskelig. 6. Gjennomfør 30 knipeøvelser tre ganger om dagen. Hvis du føler at tre ganger om dagen er en for stor treningsinnsats, kan du godt ta det litt roligere. Følg gjerne ditt eget tempo!

Kegelmaster er bl.a. blitt omtalt og anbefalt i flere TV-programmer i USA.

Obs! Hvis du har problemer med smerter i underlivet ditt, er det alltig en god idé å kontakte legen din før du går i gang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super anvendelig treningsutstyr
Susie Christensen - 21. aug. 2012
Har trent naturlig og med kuler, men har vęrt frustrert over ikke å kunne måle resultatet. Nå kan jeg enkelt fųlge med på fremdriften – det er kult!!!
0
Superpraktisk utstyr
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg trente naturlig og med Geisha-baller, men jeg var alltid frustrert over at jeg ikke kunne "måle resultatene mine". Nå kan jeg enkelt spore fremgangen min - det er veldig kult....
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful