Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Mastubator og Pearl2 Vibrator var 1

Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Mastubator og Pearl2 Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bring nytt og pirrende liv til langdistanseforholdet med eksklusive Interactive Couple Set fra Kiiroo. Settet inneholder en Onyx+ masturbator og en Pearl2 vibrator, som kan brukes hver for seg eller kobles sammen, så det føles som om dere har sex i virkeligheten. 

Stilfulle Pearl2 er en berøringssensitiv dildovibrator med en anatomisk buet form som treffer blink på G-punktet hennes.

Han får til gjengjeld glede av en ytterst realistisk opplevelse med Onyx+. Masturbatoren har et deilig sleeve fylt med nupper og er dessuten utstyrt med innovative bevegelsessensorer. Penisen stimuleres av 10 ringer som beveger seg opp og ned langs staken din. Du kan nyte opptil 140 "strokes" i minuttet.

Du kan bruke dem alene eller la din partner styre ditt klimaks med appen, der du også finner et stort utvalg av interaktive voksenfilmer og pirrende spill. 

For å kunne bruke Pearl og Onyx sammen med en partner skal de kobles til en PC med Bluetooth. Deretter vil deres bevegelser og muskelsammentrekninger registreres og overføres, slik at dere får den ultimate virtual reality sex-opplevelsen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Styr unna
Martin - 7. jul. 2021
Produkt kommer i en ganske sexy innpakning og ser lekker ut når du åpner opp. Men dama var ikke fornøyd med vibrasjonene. Den var for svak og ubehagelig å holde i. Onyx+ var ikke mye å skryte av heller. Tilkoblingen til interaktive videoer er knotete og utvalget er lite. Når det kommer til grunnen til vi kjøpte produktet, så var det muligheten til å koble disse sammen over nett. Så avstandsforholdet skulle være litt mer spennende. Dette var ikke som reklamert. Man skal "føle" partnerens innstillinger osv. Funker elendig for å si det sånn. Et produkt med en god ide, men elendig utførelse på.
Litt kjipt, men frekk
Sean - 22. jul. 2019
klarte ikke å bruke det da det er litt tungvint å sette opp og linke i appen. Delen som er tenkt til mannen gikk i stykker 2 ganger, så nå venter jeg på at en nyere oppgradert versjon skal komme.
0
Kiiroo pearl 2 Jeg setter 5 stjerner ogb for onyx + 2 stjerner
Anonymous - 13. mar. 2024
Hei, God kontakt med Sinful som er veldig lydhør, bærer litt lang. Kiiroo registreringskodene var ikke gyldige, kiiroo var litt lang tid å endre dem. For kiiroo pearl 2 produktene gir jeg 5 stjerner og for onyx+ 2 stjerner.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Komplisert å få til å fungere for par.
Anonymous - 13. mar. 2024
Gnisten går ut av opplevelsen når du må slite med å koble sammen enhetene. På toppen av det hele er mannens del veldig lite spennende, og jentedelen er veldig aggressiv.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful