TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Kiiroo Feel Alexis Fawx Masturbator var 1

Kiiroo Feel Alexis Fawx Masturbator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 889,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Nyt den interaktive følelsen og den intime opplevelsen mens du iakttar Alexis Fawx på skjermen samtidig som du dykker inn i Kiiro masturbatoren. Den er utformet etter hennes legendariske vagina og parret opp med et sleeve som er spekket med knupper klare til å oppfylle alle dine fantasier. 

Opplevelsen av den detaljerte anatomien til Fawx kompletteres av det myke materialet. Tilfør en raus mengde vannbasert glidemiddel før du penetrerer sleevet. 

Selve sleevet starter med et vidt, åpent kammer som forsiktig guider deg inn jo dyperer du støter. Kjenn de stramme ringene som gir deg en rillete opplevelse, og videre inn dit hvor du blir massert av knoppene. Jo lenger inn du støter, jo mer detaljert og stram blir opplevelsen. Knoppene som dekker det helt innerste, gir perfekt stimulering til penishodet.

Bruk den alene eller par den opp med Kiiro Keon automatisk masturbator (kjøpes separat) for å gi en helt sensasjonell opplevelse. 

Rengjør sleevet ved å fjerne det fra plastcoveret og skyll det i varmt vann og en mild såpe eller en sexleketøysrens. Vi anbefaler at du også tilfører et pleiende pulver når sleevet er tørt for å opprettholde dens mykhet. 

MerkeKiirooProdukt vekt (g)526Full lengde (cm)20Innførbar lengde (cm)20Indre dybde (cm)20Diameter (cm)8.3Indre diameter (cm)3.7Elastisk indre diameterJaPrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, JapanskSKU25775
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful