Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kiiroo Keon Masturbator Sett var 1

Kiiroo Keon Masturbator Sett

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 2 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tre inn i en verden av revolusjonerende og kraftfulle masturbatorer til menn. Kiiroo Keon Masturbator Sett gir deg mer eksplosive og intense orgasmer enn du noensinne kunne forestilt deg.

Settet består av en innovativ masturbator og en stimulerende onanihylse. Hylsen har en realistisk Helix Power-struktur med små nupper som er designet for å stimulere hver centimeter av penisen din, og gir deg dermed maksimal nytelse fra det øyeblikket du trenger inn i hylsen. Du kan dessuten nyte hylsen uten masturbatoren.

Ta full kontroll over din egen nytelse ved å styre lengden og hastigheten på bevegelsene. Knappene er plassert langs siden av masturbatoren og er lett tilgjengelige, slik at du enkelt kan eksperimentere deg frem til den perfekte kombinasjonen for deg.

Masturbatoren har hele 4 lengde- og 8 hastighetsinnstillinger, og kan kjærtegne penisen din med opptil 230 stryk i minuttet.

Last ned gratisappen FeelConnect og koble den opp til masturbatoren, så de fornøyelige stundene for alvor kan begynne. Appen gir deg muligheten til å leke med partneren din - uansett hvor hun eller han befinner seg. Dere kan både gjøre videooppkall, skrive til hverandre og til og med koble Keon opp til din partners Kiiroo-produkt, så begge kan ta del i nytelsen.

Du får i tillegg tilgang til massevis av frekke filmer og live webcams via appen, og når du setter masturbatoren din i interaktivt modus kan du synkronisere den med det hete materialet. Alt det du ser kan du dermed føle i virkeligheten, så onanistundene dine får en ny dimensjon av nytelse.

Keon har et robust design og gir deg et godt grep for maksimal komfort. Du kan også nyte den håndfritt ved å støtte den opp med en pute, så du bare kan konsentrere deg om din neste orgasme.

Appen finnes til både Android og iOS, og styres med WiFi og Bluetooth. 

MerkeKiiroo
Produkt vekt (g)1712
InkludertKupong
Full lengde (cm)22.5
Indre dybde (cm)20
Indre diameter (cm)4
Elastisk indre diameterJa
Bredde (cm)14
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonshastigher8
PrimærmaterialeTPE
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Japansk, Kinesisk, Spansk, Engelsk, Tysk , Russisk
SKU23603
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
5/5
Celest - 3. apr. 2024
Anbefales!
For dyrt kjøp heller en manuell
Balder - 19. dec. 2023
Ikke vært pengen
Innertier
Rambo Durex - 15. nov. 2023
Helt Rå 😁😉🎉🎉 Løp og kjøp folkens!
Farlig digg
Rudolf - 25. may. 2022
Det interactive opplegget var,etter min mening, håpløst. Morroa begynner når man setter den i manuell modus. Bare å trykke på knappene og holde seg fast. Jeg har ingen andre produkter å sammenligne med, men har pensjonert høyrehånda for godt. Mulig det ikke er optimalt om man har monster-sneip, men det problemet har "heldigvis" ikke jeg. Løp og kjøp.
Et bra produkt
Magnus - 5. jul. 2021
Det positive: * Solid og godt bygget * Enkelt å montere og demontere hylsa * Blåtann * Enkel å rengjøre * Man kan bruke blåtannknappen som en pausefunksjon for edgeing. Kunne vært bedre: * Du må koble til blåtann for å kunne styre noen funksjoner som f.eks variabel start og sluttposisjon. * Kun batteri, ingen mulighet til å dra strøm fra stikk. * Fasong og vekt gjør det vanskelig å finne stillinger for handsfree bruk.
Kommer, og hardt!
Jack Dick - 8. aug. 2021
Vanligvis kan jeg holde lenge fųr jeg når klimaks, men med dette onaniproduktet kommer orgasmen veldig raskt hvis jeg ikke justerer hastigheten.
0
Best, men ikke den enkleste å bruke
brbtrghthhh - 4. feb. 2021
I lųpet av det siste året har jeg testet fųlgende leker: Keon, Autoblow 2+ XT, teleskopisk masturbator og vakuum/sugebasert masturbator. Keon er klart den beste av fųlgende grunner. VS Autoblow: ekte friksjon mellom sexleketųyet og penis, i stand til både å utfųre og la maskinen gjųre jobben, tillater også sakte / skånsom bruk, MYE roligere VS telescopic: tillater også langsom / skånsom bruk, ikke ubehagelig tettsittende, mye bedre å fųre inn, MYE roligere VS-vacuum: i stand til å yte, tillater raskere bruk, garanterer klimaks (ikke en selvfųlge med en vacuum), cyberskin fųles bedre enn silikon Denne KAN brukes med fleshlights! For eksempel er Lotus Fleshlight klart jevnere og mer autentisk enn Kiiroon-innsatsen. Ulemper: mye, ganske tung, krever flere trinn for å starte og tilsette glidemiddel, innsetting av penis krever at enheten settes på pause, ladingen er treg, enheten gjųr det vanskelig å frigjųre hendene, bakdekselet lager en lyd, fronthetten klikker sammen på en dum måte, enheten er ikke vanntett. I tilfelle av en fleshlight, selv med en gjennomsnittlig penis, smeller kantene på innsatsen mot innsiden av enheten, og etterlater dem dekket med cyberskinn. Det er veldig vanskelig å rengjųre dette, så enten Fleshlight eller interiųret bųr beskyttes med gjennomsiktig tape, kontaktplast, osv. Eller unnlat å vaske, det hindrer ikke bruken. Jeg er ikke personlig interessert i det interaktive innholdet i det hele tatt, så jeg kommenterer ikke det aspektet.
0
Bra produkt, dårlig gratis interaktivt utvalg
Erfaren - 1. feb. 2021
Den manuelle funksjonen er nok til å gi resultater og en fornųyd mann. Den gratis tjenesten gjennom pornhub kombinert med produktet fungerer men med en betydelig forsinkelse, noe som ųdelegger nytelsen av materialet som spiller i bakgrunnen. Jeg tok hensyn til gratis-taggene som fulgte med enheten når det gjelder feelXvideos-aktiviteten, som viste seg å vęre en svęrt farlig bruker av kredittinformasjon basert på andre erfaringer, så jeg anbefaler å kaste det i sųpla. Da jeg lette etter lųse deler som var kompatible med VR, innså jeg at det var vanskelig å finne. Det er noen få kodet av en person som skal vęre gode, men de er svęrt vanskelige å finne. Forelųpig kan enheten kun kobles til en datamaskin med BLUETOOTH-tilkobling, så jeg fikk fortsatt ikke tilgang til VR-funksjoner på dyrere enheter. Mens jeg lette etter innhold mot betaling, fant jeg en side som virket pålitelig og av hųy kvalitet, som jeg anbefaler å sjekke ut. Jeg har ingen egen erfaring, men jeg har lest at den er bra. Enheten lager stųy, men ikke for mye. Vedlikehold er like enkelt som med andre Fleshlight-produkter. Anbefales.
0
Topp dings!
Christer - 15. aug. 2021
Aldri sett noe lignende. Ingenting jeg anbefaler til en mann i et forhold, da han kommer til å erfare sjalusi som aldri fųr. Vil du kose deg - kjųp!
0
Flott produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Den føles fantastisk, og jeg elsker hastigheten. Jeg er glad for at den kan kobles til interaktiv, men jeg pleier å bruke den manuelle versjonen i stedet siden den kan bli høylytt i automodus.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful