Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator var 1

Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator er et revolusjonerende onaniprodukt til menn, som også kan brukes som parprodukt til pirrende langdistanse sex. Onyx kan forbinnes til en annen Onyx eller med en Kiiroo Pearl Interaktiv Dildo, som også fås her i shoppen. Dermed kan du og partneren din nyte hverandre, selv om dere f.eks. befinner dere i hvert deres land. Innvendig i Kiiroo Onyx er det et deilig mykt Fleshlight Sleeve, som gir en veldig realistisk følelse, spesielt hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Hvis du kobler opp Kiiroo Onyx med den interaktive Pearl Dildoen, kan du føle henne innvendig når hun bruker den.  Det er mange bevegelsessensorer i dildoen, som registrere alle muskelsammentrekningene i hennes underliv og som omdanner hennes bevegelser til signaler, som blir videreført til din masturbator. Når masturbatoren mottar signalene omdannes dem til pirrende og naturtroe bevegelser, som stimulerer deg i takt med hennes bevegelser. Hvis du i stedet for forbinder masturbatoren med en annen Kiiroo Onyx masturbator, vil du og partneren din kunne fjernstyre hverandres nytelse via touch-panelet på Onyx's forside. Kiiroo Onyx forbindes med din pc via bluetooth og et dedikert chat-program, som også kan brukes til frekke videosamtaler.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful