Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbator var 1

Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om en pirrende og eksplosiv sexopplevelse sammen med favorittpornostjernen din? Gled deg til å prøve Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbator. 

Den håndholdte og lydsvake masturbator har hele 9 bulletvibratorer, som pirrer deg i forskjellige mønstre og hastigheter for en ekstrem intens stimulering. Det innvendige reel-feel sleevet kjennes mykt og realistisk.

Med FeelConnect-appen kan du se videoer med en lang rekke forskjellige voksenfilmer. Med den unike touch-sensitiveteknologien vil du kunne merke hver eneste bevegelse som sersynkronisert med videoen og den interaktive masturbator.

Kiiroo Titan kan også nytes til frekk langdistansesex, hvor din partners bevegelser og muskelsammentrekkninger overføres til sleevet, når de også bruker et Kiiro produkt samtidig (selges separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
kan bare beskrives som "meh"
lasha - 11. may. 2021
det er ikke nųdvendigvis dårlig, men vil heller ikke si det er bra ... man vil få akkurat det samme ut av å kjųpe en vibratorkule, og en vanlig mastubator, til halve prisen. hovedpoeng: * plasten på produktet virker spinkel og skjųr. * materialet på hylsen fųles ok under bruk, men teksturen gir ikke så mye, og er ganske skjųr, noe som gjųr det vanskelig å komme seg ut av "maskinen" for å rengjųre den uten å skade den. * vibratoren vil vęre hųrbar hvis du bor sammen med andre. * vibrasjonene er meh da de forskjellige kulene sitter ganske langt fra hverandre. hadde det kostet halvparten så mye hadde det kanskje vęrt verdt det, men for over 1000 DKK ville det vęrt bedre å finne et annet produkt i stedet, så jeg kan ikke akkurat si at det er verdt pengene, selv med god vilje, og jeg skulle ųnske jeg hadde kjųpt et annet produkt selv...
0
Veldig tungvint
Manse - - 26. jul. 2020
Utrolig vanskelig å rengjųre, og det tar veldig lang tid å koble til diverse sider, og da er det et kjempeminus at man kun kan bruke Ipad, Iphone eller android telefon for å koble seg på, Datamaskinen fungerer ikke med mindre det er en chrome bok . Og selv om det står at du får 1500 "mynter" med den, kan den ikke bare kobles til Feel Me-appen da det ikke er noen skanningskode med som den krever. Den lager utrolig mye stųy til tross for at den sier at den er stillegående. Hodetelefoner hjelper litt på det, og ja jeg klarte å komme etter flere forsųk, men Arghhh den klarer på ingen måte å leve opp til å fųle at du var der . Og igjen, jeg har ennå ikke klart å koble til nettsiden som kommer med 1500 mynter. Siden det ikke kan velges i Feel me-appen ??? Ikke verdt pengene, en fleshlight er bedre hvis jeg skal vęre ęrlig. Og nå er ikke dette det fųrste produktet jeg prųvde, jeg er veldig skuffet og har kanskje satt forventningene for hųyt, men ut ifra prisen hadde jeg forventet mye mer.
0
Ikke 1300 være
Anonymous - 9. jun. 2022
Ikke vær
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful