Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kiiroo Titan & Pearl2 Vibratorsett for Par var 1

Kiiroo Titan & Pearl2 Vibratorsett for Par

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du eller partneren din reiser mye, eller bor i hver deres by, er Kiiroo Titan & Pearl2 Vibratorsett for Par et ideelt sett for dere. Det gir dere muligheten til å forbli intime med hverandre, selv om dere er fysisk langt vekk fra hverandre. Så føles avstanden kanskje litt mindre. 

Vibratoren og masturbatoren snakker sammen, og når de brukes samtidig kan de ved hjelp av synkroniserte vibrasjoner og bevegelser imitere ekte samleie. 

Pearl2 er til vagina og er berøringsfølsom og registererer bevegelsene når du beveger den opp og ned. Disse bevegelsene overføres til penis når brukes Titan masturbatoren. Begge deler kan kobles til dine favoritt voksenfilmer i appen "FeelConnect". 

Gjennom en sikker forbindelse kan dere også møtes på webkamera, slik at dere kan nyte synet av hverandre under den frekke akten. Både vibrator og masturbator kan også brukes på egen hånd uten en partner. 

Med den interaktive forbindelsen har både Pearl2 og Titan 7 innstillinger. Pearl2 er bekledd med silkemyk silikon, mens Titan har et mykt sleeve i TPE som gir en svært realistisk følelse.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful