Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kink In Deep Snake Analkjede var 1

Kink In Deep Snake Analkjede

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 949,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er dere klare for ekstra utfordrende anallek? Så er In Deep Snake fra Kink et svært godt valg.

Nå kan dere eksperimentere med ekstrem lengde og se hvor langt dere kan nå. In Deep Snake har et flott og innovativt design med lang, smal kropp og tilspisset hode, hvilket gjør det enkelt å føre inn.

Nederst er det en 5,5 cm bred base for sikker lek om dere skulle nå helt i mål. Analkjedet har et pirrende mønster, både for å gi bedre grep og for å øke stimulien når den innføres cm for cm. 

Analkjedet er laget av fleksibelt silikon og er Vac-U-Lock-kompatibelt hvis der vil bruke det sammen med et seletøy. Slangen har en imponerende lengde på 49,5 cm.

MerkeKink by Doc Johnson
Produkt vekt (g)220
Full lengde (cm)49.5
Innførbar lengde (cm)42.5
Diameter (cm)2.8
Bredde (cm)2.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, Nederlandsk
SKU16706
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Intet mindre enn fantastisk.
HJ - 27. feb. 2018
Kink In Deep Snake Anal Chain lever fullt ut opp til mine forventninger. Jeg hadde lett veldig lenge etter noe langt og slankt som kunne nå virkelig langt inn uten å gjųre noen skade. Analkjeden var ikke fullt så tynn som jeg hadde sett for meg, men det er ikke noe problem om man bare varmer opp skikkelig og bruker rikelig med glidemiddel. Materialet er veldig fint, fleksibelt og likevel fast nok til å fųre den helt inn. Med en dominerende partner kan leken varieres i det uendelige, og med den lille fortykkelsen foran på "hodet" på slangen er det ingen tvil om hvor den er når den fųres lenger inn eller trekkes forsiktig litt ut. Mens rųret er dypt inne, kan partneren lett få fingrene med, og dermed gi fylde rundt anus. Orgasmen som kommer mens du fyller hele systemet er enestående! Den er myk og behagelig og glir lett. Siden du velger hvor langt den skal gå inn (avtal det på forhånd med partneren din!), passer det også for de som bare synes tanken på at partneren har mulighet til å komme helt inn er spennende.
0
Lang
K - 2. feb. 2021
Liten for lengden, men fungerer fortsatt bra. Ganske stiv, men likevel medgjųrlig, trodde den ville bųye seg når den ble brukt med vac-u-lokk. Det er et mųnster på overflaten som er lite, men merkbart.
0
Dybden er funnet
Anonymous - 13. mar. 2024
Vertinnen min og jeg har begynt å utforske analens vidunderlige verden litt mer, og med denne kom vi et skritt dypere inn i det min egen kuk eller andre leker har nådd. Lengden var litt skremmende til å begynne med, men den sank inn hele veien når du tok deg god tid og brukte nok glidemiddel med hjelp av partneren din til å hjelpe både elskerinnen din og din egen pucker. Forårsaker en litt stram følelse i "navlen" både når du fører den inn og når du er der, spesielt hvis du beveger deg. Og når du først kommer til bunnen, er følelsene utrolige når du bruker den som en vanlig dildo, og støter inn og ut mens slangen nesten er i bunn. Den burde være mer fleksibel. Tykkelsen og lengden er god nok for denne typen dybdelek, og det er det vi har gjort med denne! Anbefalinger til de som er interessert i dette.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful