Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kink Power Magic Wand var 1

Kink Power Magic Wand

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
kr 1 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter det helt riktige redskapet for å gjøre deres kinky dominans eller din alenelek enda mer eksplosiv? Så byr vi velkommen til Kink Power Magic Wand.

Vibratoren er en oppgradert og ekstra kraftfull versjon av den klassiske Magic Wand, og har hele 8 hastigheter og 8 pirrende vibrasjonsmønstre, som helt sikkert vil få din submissive til å vri seg i glede. 

Det effektive, vibrerende hodet er laget av silikon som føles mykt og deilig - både på klitoris, men også andre steder på kroppen. Hodet er avtagbart, slik at dere også kan benytte de frekke tilbehørsdelene som selges separat, sammen med Power Magic Wand. 

Med universaladapter kan den brukes i hele verden. Den har 6 cm bredt hode og 3,5 m lang ledning, slik at det alltid vil nå frem, også i de mest avanserte stillingene.

MerkeKink by Doc Johnson
Produkt vekt (g)657
InkludertEU-adapter
Full lengde (cm)31.7
Diameter (cm)6
StrømkildeUS-plugg
Vibrasjonsmønster8
Vibrasjonshastigher8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, Nederlandsk
SKU16707
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin, men bare middels god vibrator.
Anna - 8. apr. 2020
Jeg fikk meg denne massasjestaven som en erstatning for Europe Magic Wand etter at den gikk i stykker. Forventningene mine var hųye, gitt at den har en så stilig farge, men da jeg prųvde produktet, fųltes det som om den ikke var på langt nęr så kraftig som Europe Magic Wand, og vibrasjonene ga en lyd som til tider var litt rar. Det hųrtes ut som om noe inni var lųst. Dette produktet er virkelig ok, og til og med en person som opplever problemer med å oppnå orgasme vil klare å komme, men dette er mer enn utseendet tilsier, som en billig kopi av Europe Magic Wand, som definitivt vil bli sendt tilbake på et tidspunkt.
0
En fungerende widget
Anonymous - 13. mar. 2024
Svært sterke vibrasjoner! Perfekte orgasmer, ja takk. For meg var alle de andre forskjellige vibrasjonseffektene, bortsett fra den jevne, jevne vibrasjonen, unødvendige. I tillegg får denne stemningen et minus for de vanskelige kontrollknappene - i ekte vibber er fingrene tilbøyelige til å treffe feil sted. Dessverre var kvaliteten skuffende; etter mer enn ett år gikk dekselet til vibratohodet i stykker og polstringen var ikke lenger på plass, noe som gjorde det umulig å bruke. Stikkontaktadapteren har også vært et problem i hele vibrafonens levetid på grunn av dårlig kvalitet. Tidligere vibras har holdt mye bedre. Jeg anbefaler den ikke!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det er mektig, veldig mektig.
Anonymous - 13. mar. 2024
Anbefales på det sterkeste. Super kvalitet, veldig kraftig. 6 hastigheter og 6 forskjellige pulseringer. Har definitivt ikke angret på det. Ja, den er kanskje litt dyr, men absolutt verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful