Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm var 1

Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Eksperimentér med målrettet stimulering av din følsomme prostata med Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm.

Den potente, svarte dildoen har en bøyd form som passer perfekt til intens pirring av prostataen din. Den har et naturtro uttrykk med svulstige årer, et markert penishode og frekke, faste baller som føles nesten som den ekte vare. 

Dildoen har en innførbar lengde på hele 17,8 cm, men du bestemmer selv hvor mye du ønsker å fylles ut bakentil. Den fyldige diameteren på 5 cm vil få deg til å gispe av fryd.

Du kan nyte dildoen akkurat slik den er eller bruke den sammen med sugekoppen som følger med. Fest den på en glatt overflate og nyt en håndfri tur, mens du bruker hendene til å kjærtegne deg selv andre steder eller beføler partneren din. 

Dildoen passer også i seletøy fra Doc Johnson med Vac-U-Lock eller andre seletøy med O-ring.

Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm er håndlaget av ftalatfritt Ultraskyn TPE.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
OHOOOIIII
Analelsker - 18. jun. 2021
Dette er en dildo som virkelig kjennes og føles som en riktig kuk.Holder temperaturen godt også. Et minus,synd den mangler vibrering.Men dette er en soleklar 5mmer,og blir brukt jevnt og trutt..Virkelig verdt pengene om man liker å få rompa smekkfull.
Oi oi oi intenst
Småfrekkmann - 2. jul. 2020
Da jeg åpnet pakken ble jeg overasket over hvor stor denne var. Jeg tenkte at dette virket for mye, selv for meg. Men denne funket meget bra. Den er myk og hard samtidig og formen gjør at den stimulerer som bare det. Helt i egen kategori får mange poeng for utforming og materiale . Dette er en dildo jeg kommer til å bruke mye.
Kvalitets dildo
Kinky D - 11. jun. 2021
Tipp topp kvalitet materiale og en ok sterk sugekopp - som dessverre kun fungerer på veldig glatte overflater. Det er min erfaring at hvis du legger den på gulvet, så 'velter' den og slipper faktisk taket. Så sugekoppen holder bare tilbake når den trekkes vertikalt, ikke hvis den "tilter". God stor partner som treffer prostata ganske bra, akkurat som de annonserte. Dog litt vanskelig å komme inn når det er glatt der nede, på grunn av det veldig fleksible skaftet. Jeg kan imidlertid bare anbefale dette strålende produktet, for par så vel som solospill.
0
Å ja
Klatre - 17. dec. 2020
Fantastisk dildo, den er myk men samtidig hard nok, den fųles som den ekte varen, og treffer akkurat som den skal;) Sugekoppfunksjonen er fantastisk, den er spesielt god bakfra.
0
Må ha
Ung fyr - 26. oct. 2020
Hvis du er til anal og det kan godt vęre litt stųrre enn vanlig, er dette akkurat tingen! Den treffer alle de riktige stedene og den fųles helt fantastisk på grunn av materialet som fųles veldig naturtro. Formen på den er også bra, den blir litt bredere etter hodet fordi den etterpå blir litt smalere igjen og lengden er ideell da den ikke er går inn altfor dypt slik at du virkelig kan gi alt.
0
Utrolig dejlig fųlelse
Magnus - 7. mar. 2021
Denne dildo er så ophidsende og så dejlig. Bare det at holde den foran mig, som om det var min egen, gųr mig ophidset. Den er enorm, og det ville have vęret så fantastisk at se kvindernes reaktion. Så er den så utrolig lękker at putte i numsen. Fordi den er ret blųd, kan den sęttes i selvom den er kęmpestor og stųrre end hvad jeg plejer at mestre. Det tager et stykke tid, men i sidste ende gųr det mig så opfyldt, som jeg kan blive. Jeg har testet meget legetųj, men det her slår alt. Bare gųr det forsigtigt, og du vil have en vidunderlig oplevelse...
0
Jeg elsker
Anonymous - 4. jul. 2023
Gode taktile og indre opplevelser, ikke for en nybegynner i anal, men vil være mulig litt etter litt med selvtillit. Veldig spennende og fylt godt.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Kink P
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en stor dildo dette, men det myke og fleksible materialet bidrar til å gjøre denne brukbar. Kanskje ikke helt gni prostata som det er et mykt materiale, men føles fortsatt fylling. Mindre bedre for mer presis P-kroppsstimulering, men fin å nyte ellers.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
45575
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke nøl, KJØP. Veldig god og veldig fin kvalitet og med riktig oppvarming glir det lett, da kan du ikke stoppe.
Maskinoversettelse fra sinful.se
WOW!
Anonymous - 12. sep. 2022
Det tok meg et par minutter (og mye glidemiddel) å få den helt inn, men når den først var inne, var det noe av det beste jeg noen gang har opplevd; materialet er perfekt og den treffer PRECIS der den skal. Kunne nesten ikke holde meg fra å sikle da jeg kjørte den og ville ikke slutte selv etter at jeg kom .... så jævlig deilig!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful